Πέμπτη, Νοεμβρίου 04, 2010

Τρομοκρατία a la carte...

Τι "βολική" ιστορία αυτή με τους παγιδευμένους φακέλους του Παγκρατίου από σεσημασμένους αντικαθεστωτικούς υπό παρακολούθηση, 5 μέρες πριν τις εκλογές...
Τι "αποτελεσματικοί" που ήταν οι "προστάτες του πολίτη",να εντοπίσουν τους 2 ύποπτους νεαρούς να κόβουν βόλτες στην περιοχή κρατώντας έναν σάκκο γεμάτον ενοχοποιητικό υλικό...
Κάποια λίαν επικίνδυνα "παιχνίδια" παίζουν και πάλι οι Μυστικές Υπηρεσίες,με εκτελεστικά πιόνια απ το δήθεν αριστερό Παρακράτος με τις βαθιές,υπόγειες σχέσεις με το κύριο κόμμα εξουσίας των τελευταίων 30 χρόνων.Κάποιοι δεν διστάζουν να καταρρακώσουν ξανά την εικόνα της βαρύτατα προσβεβλημένης χώρας στο Εξωτερικό και να επηρεάσουν προεκλογικά δημιουργώντας κλίμα φόβου και τρομοκρατίας.
Μήπως όμως βλέπουν και λιγο μακρύτερα,στα επόμενα,λίαν σκληρά μέτρα που έρχονται μετά τις εκλογές(αυτοδιοικητικές ή/και Εθνικές...)και προετοιμάζουν τις δικαιολογίες για γενικευμένη καταστολή?Είναι τυχαίο οτι επίλεκτες ομάδες της Αστυνομίας και των Ειδικών Δυνάμεων εκπαιδεύονται εδώ και μήνες σε "τεχνικές αντιμετώπισης όχλου"?
Μήπως κάποιοι "ετοιμάζουν" με αφορμή κάποια προβοκάτσια νέο "Δεκέμβρη"?
Ας έχουμε μάτια ανοιχτά να κοιτάμε πέραν του προφανούς που μας σερβίρουν αμάσητο στα δελτία μαζικής προπαγάνδας...

12 σχόλια:

Univers είπε...

Άρχισε και η κυβέρνηση το βιολί περί πατριωτισμού κτλ. Εδώ ταιριάζει το "Τυχαίο; Δεν νομίζω".

Locus Publicus είπε...

Δεν ξέρω. Η όλη ιστορία έχει κάτι το πολύ πρόχειρο, το πολύ ηλίθιο, ειναι σαν να αναπτύχθηκε ξαφνικά κίνημα ηλιθίων τρομοκρατών που αυτοκαταστρέφονται. Βόμβες της πλάκας, όλοι τους πολύ νευρικοί μπροστά στους υπαλλήλους του ταχυδρομίου. Και πώς δηλαδή βρήκαν εθελοντές τους πιτσιρικάδες για την όλη δουλειά? Πάει κανένας εθελοντής τρομοκράτης σε παρακρατικό "έργο"? Δύσκολο το βλέπω.

Μια εκδοχή είναι, όπως έγινε και με την περίπτωση Φούντα, να τους παρακολουθούσαν απο καιρό, και τους άφησαν επίτηδες, γιατί αυτο ήθελαν, και καπέλωσαν το όλο θέμα με μια ακόμα "επιτυχία".

Δεν αδικώ αυτή τη φορά όσους πολίτες ειναι δύσπιστοι με την καινούργια φουρνιά των πολύ εύκαιρων τρομοκρατών, αλλά δεν πιστεύω πως (ακόμα και άν η ιστορία εινα σικέ) πως τρομοκρατείται κανένας. Υπάρχει μια υπερπαραγωγή βλακείας στο όλο θέμα, και σίγουρα δεν υπάρχει και μεγάλη διάθεση για να πιαστούν οι διάφορες συμμορίες, ειτε είναι απλά αλητάκια, είτε έξυπνοι τρομοκράτες. Μήνες λέει τους ήξεραν, παραδέχονται, (και αυτούς), είχαν εκδώσει εντάλματα, αλλά τις φωτογραφίες τους τις έδωσαν μόνον χθές στη δημοσιότητα. Φίλε Σκουέρ, θέλω να συμφωνήσω με το πόστ αλλα επιφυλάσσομαι. Είναι τόση η προχειρότητα σε όλα σ' αυτον τον τόπο, όπως και ο χαβαλές, που το τοπίο είναι θολό. Ισως τον Δεκέμβρη να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

squarelogic είπε...

Locus,
Είμαι πεπεισμένος οτι οι 'αντικαθεστωτικοί" αριστεριστές πολύ συχνά δε γνωρίζουν ποιών τα συμφεροντα τελικά εξυπηρετούν...
Πχ.τον Δεκέμβρη του 08,η πανελλαδική 'αυθόρμητη εξέγερση",εντός μισής ώρας απ τη δολοφονία του Γρηγηρόπουλου,κι ενώ δεν είχε ακόμα ανακοινωθεί τίποτε απ την TV,είναι λίγο περιεργη,δεν είναι?

Βάσσια είπε...

Για την ώρα.... δεν εκφέρω άποψη φίλε μου, γιατί όλα μοιάζουν σαν κακό-σκηνοθετημένη φάρσα.

Ούτε στην πολύ τυχερή αστυνομία μας πιστεύω , ούτε στους νεό-τρομοκράτες.

Οι συμπτώσεις πια των γεγονότων της τρομοκρατίας με τα πολιτικά με έχουν κάνει να περιμένω......

Καλησπέρα

Univers είπε...

Ακόμα πιο περίεργη είναι η παγκόσμια κάλυψη του θέματος. Και μάλιστα χωρίς μειδιάματα και ειρωνίες, όπως θα αναμενόταν από τον όλο ερασιτεχνισμό που αποπνέουν οι "τρομοκρατικές πράξεις", αντίθετα με τα διεθνή ΜΜΕ να αναρωτιούνται για σχέσεις με Αλ Κάιντα!

Εξόχως ύποπτα πράγματα.

Λωτοφάγος είπε...

Θα συμμεριστώ την καχυποψία όλων σας και θα προσθέσω μια πινελιά ακόμα: πριν από μήνες, οι ΗΠΑ εγκατέστησαν ειδικά μηχανήματα στα αεροδρόμια, τα οποία επιτρέπουν στους υπαλλήλους να σε "γδύνουν" καθώς περνάς από μπροστά τους. Η συνήθης Βρετανία χειροκρότησε, αλλά η ΕΕ διαφώνησε.
Μάλλον ήρθε ο καιρός να επιβληθούν και αυτά και πολλά άλλα.
Αρκετά χαλαρώσαμε, φίλοι μου. Η Αλ Κάιντα ξεχάστηκε κάπου στο δύσμοιρο Πακιστάν. Χρειάζονται μια καινούρια, πιο σικ, με άρωμα βορείων προαστίων.
Όσο για τα παιδάκια, μέσα στην πλήξη τους ονειρεύτηκαν να γίνουν Τσε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ήμαρτον....


Αμνήμονες είστε?


Από την εποχή που κατέβαινε ο Μπέης για δήμαρχος στην Αθήνα το '85 η αστυνομία παραμονές των εκλογών έδρεπε δάφνες συλλαμβάνοντας το Ρωχάμη.


Τα ξεχάσατε? Στημένο σκηνικό.


Α ρε παππού...

Ανώνυμος είπε...

Α, και που είσαι παππού... Πάρε κι αυτό...

Πρωθυπουργός> Γιώργος Παπανδρέου

Υπ. Προεδρίας>Βασίλης Μαρκεζίνης

Υπ. Εξωτερικών>Ντόρα Μπακογιάννη

Αναπληρωτής Υπ. Εξωτερικών>Χάρης Παμπούκης

Υπ. Οικονομικών>Γιάννης Ραγκούσης

Υπ. Ανάπτυξης> Στέφανος Μάνος

Υφυπουργός Ανάπτυξης> Μάκης Βορίδης


Υπ. Εσωτερικών>Μιχ. Χρυσοχοίδης

Υπ. Δικαιοσύνης >Φώτης Κουβέλης

Υπ. Πολιτισμού> Παύλος Γερουλάνος

Yπ. Προστασίας του Πολίτη> Σήφης Βαλυράκης

Υπ. Παιδείας>Λούκα Κατσέλη

Υπ. ΠΕΧΩΔΕ>Χρήστος Παπουτσής

Υπ. Εργασίας>Δημ. Ρέππας

Υπ. Εθνικής Άμυνας> Βαγγέλης Βενιζέλος

Υπ. Περιβάλλοντος>Τίνα Μπιρμπίλη

Υφυπουργός Περιβάλλοντος> Αντρίκος Παπανδρέου

Υπ. Γεωργίας>Κώστας Σκανδαλίδης

Υπ. Υγείας>Ανδρέας Λοβέρδος

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος> Σταύρος Θεοδωράκης

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Έχετε ξαναδεί ΔυΝαΤό Πατριωτισμό;

Όλοι εκείνοι που συνέδεαν την τρομοκρατία με το ΠΑΣΟΚ (για άλλους βέβαια λόγους) τελικά δικαιώθηκαν.

Τρομοκρατεί συνεχώς!

Αλοίμονο στους τρομοκρατημένους!

Locus Publicus είπε...

Rε ανώνυμε, τί λίστα είναι αυτή παιδί μου. Εξω ο Πάγκαλος?

celin είπε...

squarelogic,ενα ειναι το μηνυμα:ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΜΠΟΥΛ..
Και οι κομιστες του μηνυματος δεν ειναι αλλοι παρα απο τους υπερατλαντικους μας "φιλους",σε συνεργασια με τους ντοπιους εντολοδοχους τους.
Εγω τουλαχιστον ετσι το ερμηνευω.
Για να δουμε,εχουμε τα κοτσια να αντισταθουμε..

Ανώνυμος είπε...

@Locus: Η λίστα δηλοί την ξεκάθαρη στροφή του αμερικανοκίνητου πασοκ στις ρίζες του, στη μάμα-αμέρικα.

Αν υπάρξει ανατροπή θα τα ξαναπούμε. Στα πρόχειρα πάντως έτσι θα πάει το έργο. Έξω οι ευρω-τσάτσοι, μέσα οι αμερικανότσατσοι.