Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 13, 2010

Η Ελλάς,Ορθία...


Γιώργος-'ΔΝΤ"-Παπανδρέου: "Κρατήσαμε όρθια την Ελλάδα"

Είναι κι αυτός ένας τρόπος για να περιγράψεις τι έκανες George...
Sorry για τον αυτόματο συνειρμό...

4 σχόλια:

Univers είπε...

Έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να μας παραδώσει στο ΔΝΤ: προεκλογικά μοίραζε ψευδαισθήσεις με τον τόνο και μετεκλογικά, αντί να αρχίσει σιωπηλά να συμμαζεύει τα ασυμμάζευτα, γύριζε την υφήλιο και παρουσίαζε την Ελλάδα ως Τιτανικό στους υποψήφιους δανειστές της.

Τώρα έρχεται να μας πει ότι δεν γινόταν αλλιώς. Τώρα πλέον μπορεί ίσως να μην γίνεται αλλιώς, αλλά αυτό δεν ελαττώνει την ιστορική ευθύνη που φέρει για το πώς φθάσαμε έως εδώ.

Αν συγκεντρώσει κανείς τα ψέμματα, τις παλινωδίες, τις αστραπιαία αναιρούμενες διαβεβαιώσεις ("δεν θα μειωθούν οι μισθοί, δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ, δεν θα καταργηθούν τα δώρα Χριστουγέννων και αδείας, δεν θα επιμηκυνθεί ο εργασιακός χρόνος, δεν θα αυξηθούν οι φόροι, δεν ζητάμε δανεικά, δεν θα καταφύγουμε στο ΔΝΤ"), τους μεγαλοϊδεατικούς τσαμπουκάδες που κατέρρευσαν μέσα στην απόλυτη αυτογελοιοποίηση ("κρατάμε πιστόλι και θα το χρησιμοποιήσουμε") και την τελική ανηλεή αφαίμαξη των υποχρεωτικά δηλούμενων εισοδημάτων (με την υπόσχεση απλά ότι... κάποια στιγμή θα την πληρώσουν και οι φοροφυγάδες) καταλαβαίνει κανείς το κολοσσιαίο μέγεθος της ανοχής που επιδεικνύει ο ελληνικός λαός σ' αυτό το κόμμα.

Univers είπε...

...Όσο για την εν λόγω στάση, είναι πάρα πολύ καλή, αρκεί να μην βρίσκεται κανείς στην θέση αυτού/-ής που σκύβει!

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοια φωτογραφία, οι bookmakers πλήρωναν 1.05 να σχολιάσει πρώτος ο Univers. Στανταράκι.


Γράψε λέμε...


Περί πιστολιού: Το bravoyorgo Τσολάκογλου είπε ότι είναι πάνω στο τραπέζι, ο ποιητής Χυτήρος είπε ότι τους το έβαλαν στον κρόταφο. Καιρός είναι να τους το βάλουμε στον πάτο να τελειώνουμε με τους προδότες.

hroni είπε...

Σκύψε ευλογημένη!