Δευτέρα, Δεκεμβρίου 18, 2006

ΜΙΑ ΤΟΛΜΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ

φιλοι,ολοι καταλαβαινουμε οτι η σαπιλα εχει φτασει στη κοκκαλο και χωρις "εγχειρηση" ο"ασθενης"θα πεθανει...

Μετα απο ωριμη σκεψη και με γνωση της πορειας του συλλογου τα τελευταια 25 χρονια,εχω να προτεινω τα εξης

Η ιδια η αυταρεσκη και υπερανω παρουσια του Τζιγγερ ειναι ΜΕΡΟΣ του προβληματος.Ξερω οτι δικο του ειναι το μαγαζι και αρα αν δεν θελει,δεν φευγει,ομως σαν στοργικος πατερας που καταλαβαινει οτι η παρουσια του προκαλει περισσοτερα προβληματα απ οτι λυνει,πρεπει να αποτραβηχτει απο την καθημερινοτητα της ομαδας.

Αφου την απαλλαξει απ'ολους τους φθαρμενους(ισως με εξαιρεση το Λιβαθηνο..),ΠΡΕΠΕΙ να παραδωσει το μανατζμεντ σε μια ομαδα ανθρωπων με γνωση τοσο του αθληματος,οσο και του επιχειρημ/κου περιβαλλοντος στο οποιο αυτο παιζεται ΔΙΕΘΝΩΣ(αρα οχι σε μια ομαδα αμιγως παλιων ποδοσφαιριστων)η οποια θα κριθει σε οριζοντα3-4 ετων.Εαν εχει αυξησει την αξια της ομαδας πανω απο ενα ικανοποιητικο ποσοστο(κι αυτο μπορει ναμετρηθει σχετικα ανικειμενικα)θα λαβουν και ποσοστο μετοχων και θα συνεχισουν να εχουν το μανατζμεντ μαζι με οποια κοινα αποδεκτη προσθηκη πιστευουν οτι θα δωσει ωθηση στην ομαδα.
Η εκουσια απομακρυνση του Τζιγγερ ειναι αναγκαια,γιατι η παντοδυναμη και αφ'υψηλου παρουσια του μετατρεπει τους υποτιθεμενους συμβουλους σε ατελεσφορους ΚΟΛΑΚΕΣ.
Ειναι συχνα η μοιρα των πολυ ισχυρων ανθρωπων που δεν κατεχουν την τεχνη του να κανεις τον συνομιλητη σου να νιωθει ανετα μαζι σου και να μπορει να επισημανει τα λαθη σου.
Επιπλεον χρειαζοντα ανθρωποι ΑΦΘΑΡΤΟΙ που ο λογος τους θα ειναι ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ για τους παικτες,ωστε να δημιουργησουν ενα σχεδιασμενο και υλοποιησιμο ΟΡΑΜΑ για την ομαδα με τους παικτες στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ.Μονο ετσι μπορεις να παρεις το παραπανω απ τους παικτες-δειτε το παραδειγμα της ΑΕΚ-γιατι δεν πιστευει κανεις σοβαρα οτι Κερκυρα,Καλαμαρια και Λαρισα εχουν καλυτερους παικτες.

Μονο ετσι θα βγουμε απ το τελμα!!!
Αλλιως ηδη φετος εχετε την αποδειξη οτι οποιους και να φερει απ τη στιγμη που η ομαδα ΝΟΣΕΙ τα συμπτωματα της παθογενειας ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ.
Ας κανει λοιπον στην ακρη και για δικο του οφελος,μεχρι να ΜΑΘΕΙ(αν ποτε γινει αυτο...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: