Κυριακή, Δεκεμβρίου 17, 2006

ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ

Ξαναγραφω εδω μετα απο αρκετο καιρο-ολο αυτο το διαστημα προτιμησα να καταθετω τις σκεψεις μου στο panathinaikoi.blogspot.com λογω μεγαλης επισκεψιμοτητας.Σκεφτηκα οτι ειναι καλυτερο να υπαρχει ενα δυνατο φορουμ με πολλες αξιολογες φωνες παρά πολλες μονηρεις "φωνουλες".

Σημερα ομως μετα τη νεα "επιτυχια"κοντρα στην ευρωπαικη υπερδυναμη Κερκυρα οφειλω να γραψω δυο λογια.

Ειναι τυχαιο οτι μετά 6 νικηφορα παιχνιδια με το Μουνιοθ,η ομαδα εγινε ανω-κατω μετα την παρεμβαση του πεφωτισμενου ηγετη για τα πριμ?

Ειναι τυχαιο οτι παικτες που ειχε φανει απο περισυ οτι δεν δικαιωσαν τις προσδοκιες που τους συνοδευαν(Νιλσον,Μπισκαν,Σεριτς),συνεχιζουν να απογοητευουν?Μεχρι ποτε θα κανουμε υπομονη?

Ειναι τυχαιο οτι νεοι παικτες που τους δινεται η ευκαιρια να παιξουν ευρωπαικο παιχνιδι σε ενα μεγαλο συλλογο οπως ο ΠΑΟ δεν δειχνουν να συναισθανονται την ΤΙΜΗ που τους γινεται και ως εκ τουτου να καταβαλλουν προσπαθεια εντελως ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ προς αυτην?
Να μη μιλησω για ανταποδοση για τα χρηματα που παιρνουν και που οι συνομιληκοι τους ουτε τα ονειρευονται...

Ειναι τυχαιο οτι απ το καλοκαιρι φωναζαμε για τις χτυπητες αδυναμιες της αμυντικης γραμμης(που ειχαν φανει περιτρανα και στις περσινες ευρωπαικες συντριβες),για να φερουν μονο τον ανεργο Αντονσον αντι του σταθερου(αλλα οχι τσαμπα)Χανσον?Ειναι τυχαιο οτι οι επιθετικοι ολων των ομαδων κανουν παρτυ με μας?

Ειναι τυχαιο οτι για τις αμετρητες λαθος επιλογες(προπονητου,παικτων που ηρθαν,παικτων που διωχτηκαν,συμβουλων...)ΔΕΝ εχουμε δει ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ?
Ειναι τυχαιο οτι δεν εχουμε ΜΙΑ φορα ακουσει τον Τζιγγερ να ομολογει οτι κατι υπηρξε λαθος του?

Αν δεν υπαρξει μια γενναια και ειλικρινης απαντηση σε αυτα τα ερωτηματα,και οι συνεπακολουθες διορθωτικες κινησεις-ανεξαρτητα απ το κοστος-ΔΕΝ προκειται να υπαρξει σταθερη και διαρκης ανακαμψη της ομαδας.

Αντιθετα απο πολλους θερμοαιμους ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ΔΕΝ θα προσφερουν τιποτε αποδοκιμασιες και χειροδικιες εναντιον των ποδοσφαιριστων.Εμεις δεν ειμαστε οπαδοι των ΚΟΡΝΕΔΩΝ.
Εκεινο που χρειαζεται ειναι μια ΣΤΑΘΕΡΗ κι ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ απ τον μοναδικο υπευθυνο,που χρονια τωρα κρυβεται πισω απ τις καρατομησεις συνεργατων που ο ιδιος επελεξε.Εαν βρει το κουραγιο να παραδεχτει οτι ΔΕΝ εχει το αλαθητο,αλλα αντιθετα οι πλειστες των επιλογων του εκ των πραγματων δεν δικαιωθηκαν,θα βρει και τη ΣΟΦΙΑ να εμπιστευτει τις περισσοτερες αποφασεις για την ομαδα σε ανθρωπους που ξερουν απο μπαλλα αλλα και απο το επιχειρηματικο περιβαλλον μεσα στο οποιο διεξαγεται το σπορ και να περιοριστει μονο σε αποφασεις που αφορουν το ανωτατο(και αδροτερο)επιπεδο λειτουργιας της ομαδας.

Μεχρι τοτε στηριξτε τη μοναδικη αχτιδα ελπιδας της ομαδας(και προς θεου μην τον κανετε να θελει να γυρισει στην πατριδα του),τον αληθινο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΒΙΚΤΟΡ ΜΟΥΝΙΟΘ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: