Κυριακή, Ιανουαρίου 22, 2012

Πέφτει και το τελευταίο φύλλο συκής της Χούντας...

"Μια ημέρα μετά την για την δεύτερη φορά αρχειοθέτηση των καταγγελιών τους περί «οχλήσεων» που δέχτηκαν στο έργο τους και ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης δρομολογεί ήδη την αντικατάσταση τους οι 2 οικονομικοί εισαγγελείς ρίχνουν «βόμβα» μεγατόνων, ζητώντας να παραπεμφθεί στη Βουλή η δικογραφία που περιλαμβάνει καταγγελίες για τεχνητή αύξηση του ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ ώστε να επιβληθούν αυστηρότερα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής. "

Στην παράγραφο αυτή έχω ήδη επισημάνει τις ΕΚΤΡΟΠΕΣ 1 και 2,
δηλαδή την ωμή παρέμβαση των θεσμικά ανωτέρων στην ανεξάρτητη-υποτίθεται-λειτουργία της Δικαιοσύνης.
Ακολουθεί ο δυσανάλογα δηλητηριώδης για το δεμας του Μπεγλίτης,αυτός που δεν δίστασε να ξηλώσει όλη την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων μια μέρα πριν αναλάβει η υπηρεσιακή Κυβέρνηση Παπαδήμου:
"
Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίζει με τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, το πολιτικό σύστημα και την ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος".
Δηλαδή όποτε κάποιος Δικαστικός θελήσει να διερευνήσει τυχόν ευθύνες πολιτικών "παίζει με το πολιτικό σύστημα"?Ε,αν μιλάμε για τέτοιο πολιτικό σύστημα,όχι μόνο να παίξει μαζί του,αλλά να το ισοπεδώσει!
Και σήμερα είχαμε τις βαρυσήμαντες απειλές ενός εκ των πιο αδίστακτων πολιτικάντηδων που μάλιστα διεκδικεί και την ηγεσία του (απο)κόμματος του,στο οποίο άλλωστε χρωστά και την όποια υπόσταση του:

; color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent; text-align: left; text-decoration: none; border: medium none;">

Πηγή:www.capital.g



Θαυμάστε Ηθος,ειρμό σκέψης και αιτιολόγηση:
"οποιος τολμήσει να πειράξει τον κ.Παπανδρεoυ θα προκαλέσει μακελειό ΓΙΑΤΙ όλα αυτά για τα οποία η ελλάδα είναι συνηθισμένη επί αιώνες θα είναι δραματικό να επαναληφθούν τώρα"
Aρες-μάρες-κουκουνάρες κύριε "καθηγητά" της συμφοράς!Τι απειλείτε?οτι θα αιματοκυλίσετε την Χώρα σε περίπτωση που δοθεί το πράσινο φως στο αίτημα ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ?Οταν ξέρετε πάρα πολύ καλά,οτι ο Ναός της Διαφθοράς στον οποίον μετέχετε,δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψει τέτοια διαλεύκανση ευθυνών?
Αλλά απλά θέλετε να μην χρεωθείτε καν το όνειδος της απόρριψης του εισαγγελικού αιτήματος...
Αν η χώρα αυτή είχε ΠΟΛΙΤΕΣ αντί για αμόρφωτους ή παραπλανημένους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ,θα έπρεπε σήμερα να είχε ΠΑΛΙ 500.000 κόσμο στο Σύνταγμα!
Και αλλοίμονο αν το παρακράτος σας πειράξει τους Εισαγγελείς!

8 σχόλια:

hroni είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hroni είπε...

Όταν και οι 4 εξουσίες είναι διαπλεκόμενες ακόμα και ο πλέον συνειδητοποιημένος πολίτης είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσει. Η χώρα βυθίζεται και η κοινωνική δικτύωση αναδεικνύεται σε επαναστατικό μέσο.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Εμένα με εντυπωσιάζουν ιδιαιτέρως οι όλως ατυχείς επιλογές προσώπων από τον κ. Ευαγ. Bενιζέλο.
Προχείρως φέρνω στον νου μου.
Τον Θεσσαλονικέα Πρόεδρο και ιδιοκτήτου του ΠΑΟΚ, μεγαλοεργολάβοι και «μεγαλοεπενδυτή» στο Χ.Α.Α. κ. Μπατατούδη (τρόφιμο εν συνεχεία των Φυλακών!) από τον οποίον αγόρασε τα ράκη του κατερειπωμένου Ξενοδοχείου ΑΚΡΟΠΟΛ ΠΑΛΑΣ. (Τι να το κάνει άραγε το ΥΠΠΟ ένα Ξενοδοχείο «ρημάδι»;).
Τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ και εν συνεχεία τέως Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών (διαπρέψαντα ως Συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ Εφοριακών) που τώρα βρίσκεται κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος λόγω της μη επιβολής προστίμων στο λαθρεμπόριο καυσίμων!
Τον σημερινό Διευθυντή του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης Οικονομικών (διαπρέψαντα επίσης ως Συνδικαλιστή της ΠΑΣΚΕ Εφοριακών) και τώρα κατηγορούμενο στο τεράστιο σκάνδαλο της εγκληματικής συμμορίας τοκογλυφίας, εκβιάσεων κλπ στην Βόρειο Ελλάδα.
Τι ατυχείς επιλογές προσώπων..

squarelogic είπε...

Ατυχείς επιλογές ή "ατυχία" που ξεμπροστιάστηκαν?

squarelogic είπε...

hroni,
η διαπλοκή των 4 εξουσιών είναι απ τις βασικότατες αιτίες που φτάσαμε ως εδώ...αλιώς κάποιοι θα είχαν αντιδράσει εγκαίρως...

Unknown είπε...

"Ατυχείς"

hroni είπε...

Οι "κάποιοι" αποτελούν μια ελάχιστη μειοψηφεία σε ένα πλήθος εκούσια ή ακούσια διαπλεκόμενων πολιτών. Η χώρα ήταν και είναι εξ ολοκλήρου διεφθαρμένη και ποτέ κανείς δεν ξεστόμισε κουβέντα παρά μόνο τώρα που δεν έχει μείνει φράγκο. Χαρακτηριστική η διακοπή των αντιδράσεων κατά τις βραχείς περιόδους χωρίς ανακοινώσεις μέτρων και η επανάληψη τους όταν θίγονται κεκτημένα. Για την ουσία, τη διαφθορά δηλαδή, κουβέντα. Δαχτυλοδειχτούμενοι και κοιτάμε το δάχτυλο.