Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2011

Save Pagalos!!!




Δεν έχει,λέει,να πληρώσει το χαράτσι των ακινήτων ύψους 7.500 ευρώ ο κ.Πάγκαλος...
Και μπορεί να χρειαστεί,λέει,να πουλήσει ένα απ'αυτά...
Και οι "δημοσιογράφοι" τον κοίταγαν....
Μόνο που για 58(!) ακίνητα που σύμφωνα με το "πόθεν έσχες" του κατέχει,λίγο δύσκολο να είναι ο λογαριασμός μόνο 7500 ευρώ,όταν για ένα μέσο διαμέρισμα 110 τμ.σε μικρομεσαία περιοχή της Αθήνας ο λογαριασμός βγαίνει πάνω από 1000ρικο(συνυπολογίζονται στα τμ.και γκαράζ/αποθηκες!)

"Η δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης περιλαμβάνει 58 διαφορετικά ακίνητα, αρκετά εκ των οποίων ανήκουν στη σύζυγό του, δημοσιογράφο κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη. Το συνολικό εισόδημά του ανέρχεται σε 640.621 ευρώ, ενώ της συζύγου του σε 206.537 ευρώ. Οι καταθέσεις τους είναι 32.800 ευρώ, ενώ μέσα στο 2008 η κυρία Χριστοφάκη εκποίησε μετοχές οικογενειακής επιχείρησης αξίας 121.800 ευρώ, καθώς και αμοιβαία κεφάλαια ύψους 31.659 ευρώ."
Και μας λεει οτι δεν έχει τις 7500 ευρώ...ίσως εννοεί οτι δεν έχει...στην Ελλάδα...

Ε,ρε αλαζονεία της Εξουσίας...Να νομίζει κανείς οτι μόνο αυτός διαθέτει το εξάρτημα που λέγεται εγκέφαλος,και οτι ολοι οι άλλοι είναι ακόμα στο στάδιο της αμοιβάδας...


Ε,να δώσουμε κάτι ακόμα,να μην πεθάνει ο κυρ-Θόδωρας απ την...πείνα!

4 σχόλια:

teleytaios είπε...

Έχει δώσει κανά λογαριασμό τράπεζας για να καταθέσουμε τον οβολό μας; Μην τον κλείσουν μέσα τον άνθρωπο και στη φυλακή δεν μπορεί να περιδρομιάζει τον άμπακο και πάθει τίποτα ο κακομοίρης!!!

Την καλημέρα μου.

thinks είπε...

Σοβαρά πάντως, νομίζω ότι ο στρουμπολούλης κυρ Θόδωρος μας προσφέρει μια μεγάλη υπηρεσία με τον τρόπο του: Μας ωθεί, όσους δεν είμαστε αμοιβάδες, προς την τελική πράξη πριν την αυλαία, όπου θα μπει επί σκηνής όλος ο θίασος. Το τι έρχεται το ξέρουμε όλοι. Κάτι τέτοια μπορεί να βοηθήσουν να έρθει πιο γρήγορα. Να τελειώνουμε.

Δίκιο ή άδικο, σωστό ή λάθος, τον λόγο τώρα τον έχουν οι άνθρωποι της Ελλάδας, και όσο πιο γρήγορα σηκωθούν όρθιοι να μιλήσουνε τόσο το καλύτερο.

squarelogic είπε...

teleutaie

Νομίζω οτι το χαράτσι στα ακίνητα αποτελεί ύπουλο χτύπημα του Βενιζέλου: αναγκάζοντας τον Θόδωρο σε δίαιτα πενίας,θα μείνει ως ο πιο ευσωμος Αντιπροεδρος...

squarelogic είπε...

thinks,
o Παγκαλος ήθελε μάλλον να αφήσει ένα "υποννοούμενο" για το πως θα πληρώσουμε τα απίθανα φοροχαράτσια που επινοούν!Χρωστά το Κράτος,που φεσώθηκε με αποφάσεις δικές τους(και κέρδος δικό τους)και θα το πληρώσουμε με τα σπίτια μας!