Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27, 2011

Οι δολοφόνοι με την ψήφο (και τα Lexus...)

Τελικά-όπως και στην περιπτωση Λοβέρδου-αποδεικνύεται οτι χρειάζεται το know how ενός Συνταγματολόγου για να ποδοπατηθεί το Σύνταγμα κατά κάθε πιθανό τρόπο...

Φαντασθείτε την εικόνα του χοντροβενιζέλου,να φωνάζει,να χειρονομεί και να εξαγγέλει συνέχεια νέα ληστρικά "μέτρα" μέσα από μια απόλυτα μονωτική φούσκα:ο κόσμος βλέπει
το παχύσαρκο πρόσωπο του να συσπάται με μανία και μίσος,βλέπει τα χέρια του να κινούνται και να δείχνουν,βλέπει το στόμα του να σαλεύει συνέχεια,αλλά δεν ακούει σχεδόν τίποτε...Μέχρι που η φούσκα ξαφνικά σπάει,και βρίσκεται
αιφνιδιαστικά αντιμέτωπος με την οδυνηρή "πραγματικότητα" που εξήγγειλε τόση ώρα ο ένοικος της φούσκας κι ας μην την είχε καταλάβει...
Κάπως έτσι έχει νομίζω η κατάσταση για την πλειοψηφία των Ελλήνων: είτε απο αδιαφορία και ατομικισμό,είτε-και πιστεύω πιθανότερο-από ένστικτο αυτοσυντήρησης απέναντι στα απανωτά shock που του εκτοξεύουν,έχουν κλείσει προς το παρόν αυτιά και μάτια μπροστά στον ανελέητο ζόφο που τους ετοιμάζουν...Οταν όμως βρεθούν με τα μπιλιέττα στα χέρια,με το ρεύμα κομμένο,και το πιάτο των παιδιών άδειο...
Δεν ξέρω ποιός μπορεί να βάλει το χέρι του,είναι πλέον σαφές οτι αυτή η ιστορία θα καταλήξει σε αίμα...Ήδη αίμα απλών ανθρώπων ρέει κάθε μέρα χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται να αναδείξει τις πραγματικές αιτίες και να το κάνει θέμα στα χουντοκάναλα....

ΥΓ. Για άλλη μια φορά,155 ψοφοδεή ανθρωπάκια,που αμείβονται αδρότατα ως εκπρόσωποι (ενός τουλάχιστον τμήματος..)του ελλην.λαού δεν τόλμησαν να σηκώσουν ανάστημα:
Με την πολυπαιγμένη καραμέλα της "σωτηρίας της χωρας",άλλο ένα εντελώς παράνομο και αντισυνταγματικό χαρατσι,με σαφή στόχευση το ξεπούλημα της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων,ψηφίστηκε...
άλλο ένα καρφί στο φέρετρο των κατοίκων αυτής της δύσμοιρης χώρας.

Ειλικρινά εύχομαι το πιο επώδυνο και αναξιοπρεπές τέλος σε όλα αυτά τα χρυσοπληρωμένα γιουσουφάκια,και βεβαίως,στον αρχηγό τους,
τον δολοφόνο με το ηλίθια αγγελικό πρόσωπο...

Και γρήγορα...

8 σχόλια:

squarelogic είπε...

Hi five(!) διάβασα κάπου οτι έκαναν κατά την ανακοίνωση της ψηφηφορίας για το εκβιαστικό χαράτσι μέσω ΔΕΗ στα ακίνητα,κάποιοι ανεγκέφαλοι μεγαλόσχημοι του ΠΑΣΟΚ!!!
Αντάλλαζαν χαιρετισμό επιτυχίας σαν τους αθλητές,για μια ακόμα επιτυχημένη ληστεία τους σε βάρος του ηλίθιου Ελληνα που πίστεψε ως μωρός,τα τερατώδη προεκλογικά τους ψέμματα...
Ναι,ο Πετσάλνικος,που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του,και ο Νιώτης,του οποίου ο αδερφός,σαν επικεφαλής των υγειονομ.επιτροπών του Στρατού είχε κατηγορηθεί οτι στήσει επικερδέστατη φάμπρικα με τις απαλλαγές...Καμαρώστε τους!

Univers είπε...

Αυτό που ετοιμάζεται με τις αποδείξεις είναι επινόηση ασύλληπτου σαδισμού. Για όσους δεν μπορούν να κρύψουν εισοδήματα η ιστορία θα καταλήξει (στην καλύτερη περίπτωση) μεροδούλι - μεροφάι. Εκεί το πάνε. Γκουλάγκ για μια δεκαπενταετία...

squarelogic είπε...

univers,
που ακούστηκε να τιμωρείται φορολογικά η αποταμίευση,η προνοια για τις δύσκολες ώρες(για όποιον βέβαια μπορεί σήμερα να κάνει αποταμίευση)?
που ακούστηκε πχ.αν κάποιος βγάζει 70χιλ.να πρέπει-σώνει και καλά- να ξοδέψει 35 χιλ.εκτός λογαριασμών ΔΕΚΟ κλπ?
ο Κουτοπόνηρος ως Καραγκιόζης Μπένι,επί της ουσίας καταργεί και αυτ΄ακόμα το αφορολόγητο των 5000,το οποίο-θυμίζω είχε κατέβει στις 8χιλ. στα 'σκληρά" μέτρα του Μεσοπροθέσμου.
Οι άνθρωποι θα ήταν αδίστακτοι αλήτες,αν δεν ήταν για μένα σαφές,οτι εκτελούν ΑΡΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ των Ελληνων μικρομεσαίων.

teleytaios είπε...

Φαντάσου τι έχει να γίνει λίγο πριν την 7η δόση... Μακελειό στην κυριολεξία!

ΕΡΜΙΠΠΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΕΡΜΙΠΠΟΣ είπε...

Δεν εκτελούν κανένα σχέδιο squarelogic. Απλά είναι μικρονοϊκοί και αλήτες. Αλήτες που χάρη στην αφέλεια του λαού και στην ευκολία με την οποία αυτός εξαγοράζεται κατόρθωσαν να καταλύσουν κάθε μηχανισμό διάκρισης εξουσιών και να καταστούν θεσμικά ανίκητοι. Βλέπουμε τώρα το σύστημα να καταρρέει αλλά η πιθανότητα να κερδίσουν την παρτίδα δεν είναι ανύπαρκτη. Αν πετύχουν θα έχουν για μια ακόμη φορά βασισθεί στην ανοησία και την ιδιοτέλεια του κοσμάκη που θα συναινέσει ο ίδιος στην υποδούλωση του. Υποδούλωση από την οποία την φορά αυτή θα αργήσει πολύ να ελευθερωθεί.

squarelogic είπε...

ermippe,
χαίρομαι που επανήλθες εδώ.
Είσαι σιγουρος για την ανυπαρξία σχεδίου?
Εγώ είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ για το αντίθετο,δηλ.η αρχική ηγετική ομάδα
ΓΑΠ-Παπακων/νου,ίσως και Λοβέρδος,
σαφέστατα εκτελούσαν σχέδιο:
αλλιώς δεν εηγείται οτι απώλεσαν 3 μήνες,πέταξαν σε άχρηστα επιδόματα σε αλλοδαπούς κατεξοχήν 1δις,το Τ3 σε Τ10,οι "Τιτανικοί" και "η πιο διεφθαρμένη χώρα",το να μη δανειστεί το Γενάρη του'10 τα 25 δις που του έδιναν-ακόμα-οι αγορές με 3,5% κι ενώ ΗΞΕΡΑΝ την επερχόμενη άνοδο του κόστους δανεισμού κλπ.
Εννοείται οτι τώρα είναι απλώς εντολοδόχοι.Η τρόικα λέει το νουμεράκι των πρόσθετων δις που πρέπει να αφαιμαχθούν,κι αυτοί άλλοτε αμέσως,κι αλλοτε μετά κανέναν ψευτοτσαμπουκά,δεν τους χαλάνε χατήρι.
Στην πορεία,εχουν τινάξει στον αέρα,μεθοδικά,όλους τους κλάδους της ελλην."οικονομίας": την οικοδομή,τον κλάδο του αυτοκινήτου, τους μικρούς ελ.επαγγελαμτίες,τους μικροδικηγόρους με το 23% ΦΠΑ,τώρα την εστίαση κλπ.
Προφανής στόχος η ισοπέδωση όλων στα 400 ευρώ,η ανάγκη να εργάζεται ΟΛΗ η ικογένεια για να μπορέσει να ζήσει,ενώ οι όποιοι "επενδυτές" θα έχουν κι εδώ φτηνό κι απελπισμένο εργατ.δυναμικό.

ΕΡΜΙΠΠΟΣ είπε...

Είναι ανίκανοι για την σύλληψη, κατάστρωση και εφαρμογή οποιουδήποτε σχεδίου. Απλά είναι ηλίθιοι. Το μόνο που ξέρουν αν κάνουν, με το τυφλό ένστικτο του άρπαγα και την έλλειψη αναστολών που διαθέτουν όλες οι ανήθικες φύσεις, είναι να οικειοποιούνται αυθαίρετα την κρατική περιουσία και εξουσία και να την επαναπωλούν στους αφελείς ιθαγενείς οι οποίοι δεν έχουν καμία αίσθηση δικαιώματος. Το γεγονός ότι η δράση τους θεωρείται προσχεδιασμένη στην βάση μιας διαφορετικής λογικής τους βοηθά ιδιαίτερα.

Όσο για τους ξένους και ειδικά τους γερμανούς μην γελιέσαι. Δεν καίγονται καθόλου μα καθόλου για την περιουσία της ψωροκώσταινας. Οι δε πιέσεις τους δεν έχουν τον ποιοτικό χαρακτήρα που τους αποδίδεις. Τα δεινά που προκαλούνται οφείλονται ολοκληρωτικά σε δικές μας ανεπάρκειες. Επίτρεψε μου να σε παραπέμψω σε ένα παλαιότερο κείμενο μου (από την αρχή κιόλας της περιπέτειας) που μεταξύ άλλων λέει τα εξής:

"Εν όψει όλων των παραπάνω, τα γκρίζα κουστούμια του ΔΝΤ θα ζητούν, το κάθε ευρώ που θα χάνεται μέσα στον καιάδα της ανευθυνότητας και της θεμελιώδους άγνοιας της ανίκανης διοίκησης, να υποκαθίσταται από κάποιες νέες δραστικές και δραματικές περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις και από κάποιες νέες, όλο και περισσότερες, καταργήσεις θέσεων εργασίας.

Για όλους αυτούς τους λόγους, οι κραυγές για την επίδειξη ανθρωπισμού, που ανέπεμψαν σήμερα σε δραματικούς τόνους οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στην συνεδρίασή τους, δεν έπρεπε να απευθύνονται προς τους αδιάφορους λογιστές του ΔΝΤ. Αλλά προς τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ της καταρρέουσας χώρας. Η ανοχή της κοινωνίας θα φτάσει σίγουρα σε εκρηκτικά όρια. Η διαπραγμάτευση, όμως, που θα μπορούσε να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, είναι διαπραγμάτευση αναγκαστικά εσωτερική. Και εξαιρετικά επείγουσα. "

Ο εσωτερικός διάλογος που αναφέρω δεν έγινε ποτέ. Και όχι μόνον με ευθύνη του πολιτικού συστήματος αλλά και της πολυδιασπασμένης και ιδιοτελούς κοινωνίας. Περισσότερα εδώ:

http://ermippos.blogspot.com/2010/04/blog-post_27.html

Σε κάθε περίπτωση, κοντός ψαλμός αλληλούια. Η πτώσις μας είναι βεβαία. Τον στοχασμό που δεν έφερε η σύνεση θα τον φέρει η φτώχεια. Αφού δείξαμε ότι δεν ξέρουμε άλλο δρόμο.

Φιλικά