Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2011

Να δεις τι σούχω για μετά...

lovebug salad from the Telegraph


Είστε οικολόγοι και προσέχετε την διατροφή σας,ψάχνοντας τροφές πλούσιες σε πρωτείνες και χαμηλές σε λιπαρά,κατά προτίμηση με χαμηλό ενεργειακό "αποτύπωμα"? Σας απασχολούν οι εκπομπές αερίων της κτηνοτροφίας που ευθύνονται για το 40% του μεθανίου της ατμόσφαιρας,το 65% τον οξειδίων του αζώτου και ως το 10% του CO2?

Προσέξτε τι εύχεστε,γιατί οι γαφειοκράτες των Βρυξελλών σας ετοιμάζουν Την Λύση...
Σας λείπει ασβεστιο? Δοκιμάστε ακρίδες!
Έχετε χαμηλό σίδηρο? αντί για δύσπεπτα δισκία,δοκιμάστε τερμίτες!
Οι μεταξοσκώληκες πάλι θα καλύψουν τις ανάγκες σας σε χαλκό και ριβοφλαβίνη!

Ναι,δεν κάνω πλάκα, 3 εκατομύρια ευρώ δίνονται για την προώθηση της έρευνας σχετικά με την εντομοφαγία από την Ε.Ε.,δείγμα οτι η Κρίση Χρέους είναι εδώ για να μείνει...ο Ευρωπαικός πληθυσμός συρρικνώνεται και γηράσκει και οι ευρωπ.ελίτ ψάχνουν τρόπους σταθεροποίησης παρά τη δημογραφική επιδείνωση και συνακόλουθη μείωση της φορολογουμένων υποζυγίων...
Κι αν μέχρι τώρα η πείνα ήταν άγνωστη τα τελευταία 60-70 χρόνια στη Δύση,αυτοί που γνωρίζουν,αρχίζουν να παίρνουν τα μέτρα τους...Ή τα μέτρα ΜΑΣ...

6 σχόλια:

thinks είπε...

"Όταν άνθρωποι που δεν έχουν γνωρίσει πείνα και κρύο αρχίσουν να πεινάνε και να κρυώνουν, τότε, δεν θα σκεφτούν το πως και γιατί: θα απαιτήσουν μόνο να τους δώσουμε αυτά που τους λείπουν -και δεν θα τους ενδιαφέρει ο τρόπος" (Three Days of the Condor, 1975)

Αν δεν σε πειράζουν τα καυτερά, φίλε Squarelogic, πιστεύω ότι αυτά τα εδέσματα θα είναι πιο εύκολά να τα καταπιεί κανείς με πολύ καυτερό τσίλι, ή γιαπωνέζικο washabee.

teleytaios είπε...

Μπορεί να μη φάμε ακρίδες και μεταξοσκώληκες, με ή χωρίς καυτερό τσίλι που λέει ο Δημήτρης, αλλά σίγουρα μέχρι στιγμής έχουμε φάει τα μούτρα μας με τις επιλογές μας αλλά και οι τωρινοί κυβερνώντες θα φάνε από μια μερίδα κλωτσιές καθώς θα φεύγουν, μάλλον νύχτα. Όσον αφορά στις μελέτες και τις έρευνες των εκατομμυρίων, αυτές γίνονται νομίζω για γεμίζουν μερικές τσέπες των μελετητικών γραφείων. Όταν όμως ο κόσμος πεινάσει, τότε το χρήμα στις τσέπες αυτές δε θα είναι αρκετό για να τους σώσει...

αθεόφοβος είπε...

Τι το πρωτότυπο βρίσκεις;
Το σεπτόν ιερατείον μας δεν ακολουθεί αιώνων το παρακάτω παράδειγμα;

Ματθ. 3,4 Αὐτὸς δὲ ὁ Ἰωάννης εἶχε τὸ ἔνδυμα αὐτοῦ ἀπὸ τριχῶν καμήλου καὶ ζώνην δερματίνην περὶ τὴν ὀσφὺν αὐτοῦ, ἡ δὲ τροφὴ αὐτοῦ ἦν ἀκρίδες καὶ μέλι ἄγριον.

΅Ε, τώρα πλέον όλοι θα αγιάσουμε!

squarelogic είπε...

Σωστό Θινκς,
αλλά τα καυτερά δεν αφήνουν το στομάχι μου να ηρεμήσει και θα προτιμούσα θρεπτικά χάπια παρά ακρίδες και σκουλήκια.
Μάλλον προτιμώ να βλέπω τον Ιντιάνα Τζόουνς απ το να τον παίζω...

squarelogic είπε...

Τελευταίε,
πολύ φοβάμαι οιτ στη θέση που μας έβαλε ο αρχιπροδότης πανηλιθιος ηκατάσταση είναι μη αναστρέψιμη:
και τον Τσίπρα να έβαζες αύριο στη θέση του Βενιζέλου σε λίγες μέρες θα ανακοίνωνε τα νέα μέτρα με το ίδιο ιδεολογικό μένος.Ειλικρινά δεν ξέρω τι βάζουν στο φαγητό τους στις συναντήσεις αυτές πίσω από κλειστές πόρτες που πάνε...Φάλλαγγα τους περνάνε?

squarelogic είπε...

Αθεόφοβε,


ωραιο!Ακόμα εδώ είστε εσείς?
Δεν έχετε πάρει πάλι τους δρόμους και τις ρούγες?
-)