Τρίτη, Οκτωβρίου 26, 2010

Διακαναλική Απάτη?


Δεν θα σταθώ στην
ουσία της διακαναλικής συνέντευξης του πορφυρογέννητου πρωθυπουργού Εξωτερικών-άλλωστε δε νομίζω να βρείτε καλύτερη ανάλυση του υπόρρητου μηνύματος από αυτήν εδώ-αλλά στους τύπους,διότι,ν προκειμένω έχουν κι αυτοί την σημασία τους...

Προσεξτε στη φωτογραφία απ το Βήμα το λαμπρό εξωτερικό φως απ το παράθυρο της αίθουσας...φαίνεται και στο επίσημο βίντεο που έχει αναρτηθεί.Σας φαίνεται για 9.30 μμ?
Κι αν όντως η συνέντευξη
είναι μαγνητοσκοπημένη,ποιός ο λόγος να μας κοροιδεύουν ξεδιάντροπα παρουσιάζοντας την ως live?Και για να πάμε ακόμα παρακάτω,τι σημαίνει αυτό για τον ρόλο και την αξιοπιστία των 'επίλεκτων" δημοσιογράφων που μετέχουν σένα τέτοιο καρναβάλι?
Και επίσης ποιός ακριβώς ήταν ο λόγος που επρεπε να είναι σε διακαναλική μετάδοση και ποιός πληρώνει τα χαμένα έσοδα των καναλιών απ τις διαφημιστικές απώλειες του βραδυνού prime time?

10 σχόλια:

Locus Publicus είπε...

Δεν ξέρω τί ώρα έγινε η συνέντευξη, θα περιοριστώ σε ενα εντελώς προσωπικό και υποκειμενικό σχόλιο.

Τα όσα είπε ή δεν είπε ο Γιώργος δεν έχουν σχέση με τις περιφεριακές εκλογές και το αποτέλεσμά τους, αλλά με τα όσα θα επακολουθήσουν στο μέλλον στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος πληροφόρησε τον ελληνικό λαό πως ήρθε η ώρα των μεγάλων επαναστατικών αλλαγών (δεν είπε ποιές αλλαγές), και πως αν ο λαός δεν τις θέλει, ο ίδιός θα κάνει εκλογές, και αν χάσει θα αποχωρήσει αξιοπρεπώς.

Ο Γιώργος θα καθίσει για λίγο ακόμα, στο διάστημα αυτό θα γίνει χαλασμός απο νέα μέτρα και άλλα τρελά, θα επιμηκύνει την πληρωμή του χρέους απο 10-20 χρόνια, και μετά, ανα πάσα ώρα και ανάλογα με τις αντιδράσεις, θα πετάξει το μπαλάκι (Μνημόνιο2) στον αντωνάκη, ενώ ο ίδιος θα εξέλθει ένδοξα ως νέος Κουρασμένος.

Το βασικό μήνυμα του Γιώργου απευθύνεται στον λαό και στους πασόκους που τον παρακολουθούν τώρα παγωμένοι. Ο Γιώργος βρίσκεται σε πανικό, στρατηγικά δεν ξέρει τί του γίνεται, κατάλαβε πως δουλεύει μόνος του, τα νούμερα δεν βγαίνουν, και το βαθύ Πασόκ σύντομα θα τον φάει. Θα κάνει όμως ό,τι μπορεί, και όποιος γουστάρει.

Για παράδειγμα - Η μπλόφα των εκλογών θα πάρει νόημα μόνον αν ο Γιώργος επιχειρήσει το κατακρεούργημα του δημόσιου τομέα, κάτι σε στύλ Αγγλίας, ενα ιστορικό ελληνικό ταμπού, και κάτι που το βαθύ Πασόκ τον πληροφόρησε πως αν επιχειρήσει θα φύγει νύχτα.

Αν όλα αυτά που λέω δεν γίνουν, τότε δεν βλέπω τί νόημα είχε όλη αυτή η ιστορία του εκβιασμού.

** - Εκλογές άλλωστε δεν μπορούν να γίνουν αν δεν τις εγκρίνει η Τρόικα, η οποία βεβαίως σε περίπτωση εκλογών μπορεί να σταματήσει και τις εκταμιεύσεις των δόσεων του μνημονιακού δανείου, κάτι κανείς δεν επιθυμεί.

Unknown είπε...

Βρε θηρία αντέξατε να δείτε την συνέντευξη χωρίς να κοιμηθείτε;
Μπράβο σας και πάλι μπράβο σας!

γ.κ. είπε...

εγώ πάλι όταν έκανε την τελευταία ερώτηση ο Προκόπης

γυρίζω κανάλι
πετυχαίνω Μητσοτάκη και

τι να πω ...
Μακάρι ν΄αξιωθούμε τέτοια διαύγεια
στα περίπου 90 μας.

Μητσοτάκης ο άνθρωπος που νίκησε την γεροντική άνοια....

υ.γ.ως πολιτικός δεν με εξέφρασε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Μη τισμπάτε με τη δήλωση περί "κυρίαρχου λαού" του bravoyorgo tsant mineiko τσολάκογλου.


Είναι μία απέλπιδα προσπάθεια να συσπειρώσει τα μόγγολα ψηφοφοράκια του και να προλάβει τους εσωτερικούς του αντιπάλους (ΠαγκαλοΒενιζέλους) που με την επερχόμενη ήττα ετοιμάζονται για τον τρίτο - και καταληκτικό - γύρο.


Άλλωστε, το πουστόσογο ΠΑΝΤΑ έγραφε στα αρχίδια του το λαό, από την εποχή που ο αγγλόδουλος παππούς του οδήγησε τη χώρα στον εμφύλιο.


Μιλάει στο εξωτερικό ο bravoyorgo tsant mineiko τσολάκογλου = ανεβαίνουν τα spreads.

Μιλάει στην Ελλάδα ο bravoyorgo tsant mineiko τσολάκογλου = διαλύεται ο ΠΑνελλήνιος Σύλλογος Οργανωμένης Κλοπής.

Συμπέρασμα: κλείστε τα σύνορα και δώστε βήμα στον μαλάκα.

Όσο για τα πιστόλια και τις μπλόφες που λέει ο Old Boy, ισχύει παγίως ο νόμος της νύχτας: "Αν τραβήξεις πιστόλι και δε το χρησιμοποιήσεις, θα σου το βάλουν στον κώλο". Καλοχώνευτο bravoyorgo.

squarelogic είπε...

Locus,φίλε μου,

ως συνήθως η απόσταση αλλά και οι εμπειρίες σου από μεγάλες εταιρείες
προσδίδει μια διαφορετική,πολύ ευρύτερη απ την δική μας,οπτική...
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω αυτά που έγραψες,και μου φαίνεται οτι έχεις δίκιο:ήρθε η ώρα του υπερτροφικού Δημόσιου Τομέα...
Τώρα το αν θα φύγουν όντως οι κηφήνες,οι άχρηστοι,οι κυρίες που είναι μονίμως σε αναρρωτικές ή θα βγούν οι κομματικές ταυτότητες και θα παρει η μπάλα τους νεότερους,πιο εργατικούς και πιο αξιοπρεπείς,άρα και 'απροστάτευτους" Δ.Υ.,καθένας μπορεί να βάλει τα στοιχήματα του.
Προσωπικά θα στοιχημάτιζα υπέρ της 2ης εκδοχής.
Προσπαθώ να καταλάβω αν το μήνυμα
"εμένα ή το χάος" είναι απλά ένας ωμός εκβιασμός ενώπιον των δημοτικών εκλογών ή προετοιμασία ηρωικής εξόδου ενώπιον πιθανής χρεωκοπίας.
Παρακαλώ,με ενδιαφέρει η αποψή σου πολύ...

squarelogic είπε...

Ψουξ,
όντως η διαύγεια του εντυπωσιάζει όπως και η προσήλωσή του στην εξουσιομανία.Ξέρει το παιχνίδι όπως κανένας άλλος και πράγματι,στα τόσα χρόνια αναμειξης του,έχει συγκεντρώσει πολύτιμη σοφία...Αν δεν ήταν και η Φαμίλια του παραδοσιακά κρατικοδίαιτη...

αθεόφοβος είπε...

Η συνέντευξη πιστεύω ότι πέτυχε στο σκοπό της που δεν ήταν άλλος από να δώσει το μήνυμα ή συνεχίζω με το μνημόνιο ή φεύγω και τότε ας έρθει ο Αντώνης μαζί με τους υπόλοιπους αντιμνημονιακούς να λύσει το πρόβλημα σε ένα χρόνο που λέει.
Πέτυχε δε γιατί οι αντίπαλοι του θεώρησαν σαν απειλή την διενέργεια εκλογών.
Αν πιστεύεις ότι θα τις κερδίσεις δεν μπορείς να τις θεωρείς ως απειλή!
Δεν μπορώ δε να καταλάβω τον πόνο που σε έπιασε για το αν θα χάσουν λεφτά από τις διαφημίσεις τα κανάλια. Άμα δεν ήθελαν δεν την μετέδιδαν όπως έκαναν 2 από αυτά.
Τέλος εκτός του ότι το φως είναι εμφανές ότι προέρχεται από τον εξωτερικό φωτισμό του μεγάρου είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι θα μπορούσε ποτέ να είναι δυνατόν τόσοι πολλοί έλληνες να μπορούσαν να κρατήσουν μυστική μια μαγνητοσκοπημένη λήψη;
Αν είναι δυνατόν!

squarelogic είπε...

Φίλτατε Αθεόφοβε,
ο μόνος πόνος που έχω για τα διαφυγόντα έσοδα των καναλιών είναι μην τα πληρώσουμε εμείς,τα φορολογούμενα υποζύγια...
Πετυχε λες το σκοπό του?
Πάντως έχει ατσίδες συμβούλους(απ το εξωτερικό).Για να δούμε αν η νέα μπλόφα θα πιάσει...Το θέμα είναι οτι οι ΔΝΤάδες δεν τον αφήνουν να φύγει αλά Κωστάκης.
Τόσο ισχυρός φωτισμός απέξω?
Στο βίντεο πάντως φαίνεται σαν μέρα,και γω που περνάω συχνά εξω απ το Μαξίμου,δεν έχω δει τόσο έντονο φωτισμό.Πάντως,για το φύλαγμα μυστικού,έχεις ενα point...

Locus Publicus είπε...

Παρακαλώ να παρακολουθείτε τί γίνεται αλλού (Γαλλία, Αγγλία), καθώς και τις θέσεις ανθρώπων σε υψηλές θέσεις. Αμέσως μετά την συνέντευξη, βγήκε και ο κ. Προβόπουλος που στην ουσία είπε να μπεί μαχαίρι στις δαπάνες (δηλ. δημόσιο).

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=40230954

celin είπε...

Aνεξαρτητως της ωρας της συνεντευξης παντως,η συνεντευξη ηταν στημενη.Κ η αξιοπιστια των δηλητηριογραφων εκει,μηδενικη.