Τρίτη, Αυγούστου 10, 2010

Η πιο ανθεκτική Ελληνική Τράπεζα...

6 σχόλια:

squarelogic είπε...

αντέχει σε οποιοδήποτε stress test!
(φωτορεπορτάζ απ τις διακοπές)

athinovio είπε...

χαχαχαχαχα
τρέχω για κατάθεση!

Βάσσια είπε...

:-) Άψογο
(και λίγο πικρό).

Καλημέρα square, όλα καλά, περάσατε όμορφα;

squarelogic είπε...

Είδατε χιούμορ οι σουβλατζήδες?
Εκτός αν πρόκειται (καθόλου απίθανο..)για ατακτοποίητους πτυχιούχους)...

Βάσσια,
όπως θα δεις και στο επόμενο ποστ,κατόρθωσα να ξεφύγω απ την πραγματικότητα,κι αυτό ήταν το ζητούμενο...Καλώς σε βρήκα...

αθεόφοβος είπε...

Να στείλουν εκεί να τρώνε τα μέλη της τρόικας όταν έρχονται για έλεγχο!

hroni είπε...

Πήγα και γω στη Γύρομπανκ έριξα μια ματιά στο ενημερωτικό φυλάδιο, φωτογραφίες πράγματα, προιόντα, λιγώθικα σου λέω. Βλέπω το γύρο στα τελευταία του και ρωτάω τον κυρ Νίκο, έχει μείνει τίποτα; Έλα καυμένε μου λέει, ότι τραβάει η καρδιά σου έχω κονέ με την Τρισεγύρος, σε 5 λεπτά με φέρνει και του πουλιού.

Ομιγκόντ οργάνωση σου λέω, λοιπόν δύο με απ' όλα (το ένα για το δρόμο γιατί με λέει κοιλιόδουλο με χοληστερίνη αλλά πέραν ανάλυσης αίματος αποδείξεις δεν έχει), ένα χωρίς κρεμύδι και τζατζίκι γιά τη μαντάμ, ένα μόνο με έλιές για το πρώτο λάθος και ένα μόνο με πατάτες για το δεύτερο, και δυό χεφεβάιζεν, δεν έχει, καλά δυο πράσινες.

Κύτα μου λέει, το σουβλάκι μου είναι αλακάρτ τα δυό γιομάτα είναι επιπλέον και ύπαρχει έξτρα χρέωση για να βγάλουμε τα κρoμύδια και το τζατζίκι από το άλλο. Ετοιμοπαράδοτα είναι κατιτίς παραπάνω ενώ αν τα πάρω μετά από χρόνο με δίνει τόκο μια πατάτες. Έτσι εσείς «περνάτε καλά» και συνάμα βάζετε κάτι στην άκρη! Μπορείτε να κάνετε ανάληψη μέχρι 4 φορές κατά την διάρκεια των 12 μηνών χωρίς χρέωση. (Η κάθε ανάληψη πρέπει να είναι μικρότερη του 10% του υπολοίπου την στιγμή της ανάληψης ). ΦΠΑ λέει 23% αν θέλω απόδειξη "γιατί, οι δικηγόροι είναι μάγκες κι εγώ μαλάκας; Άντε μην τα πάρω και κλείσω την εθνική χρονιάρες μέρες".

"Χρονιάρες" λέω κατακαλόκαιρο, τελος πάντων αφού έβαλα υποθήκη τη γιαγιά για να κάνω bridge financing από την ώρα της παραγγελίας μέχρι την παράδοση τα πήρα κι έφυγα αλλά ξέρετε, δεν πεινάω πιά.