Σάββατο, Μαΐου 09, 2009

ΑΡΘΡΟ 86,Λευκότερο Λευκό δεν γίνεται...

Έπεσαν λοιπόν και οι τελευταίες μάσκες με την αιφνιδιαστική διάλυση της Βουλής 1 μήνα πριν τις ευρωεκλογές,και ενώ είχε ανακοινωθεί το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας(!),απόφαση που ισοδυναμεί με αμνήστευση όλων των υπό συζήτηση σκανδάλων!Κι όλα αυτά χάρη στο υπέροχο άρθρο 86,όπου οι σοφοί πατέρες του Έθνους έχουν προβλέψει "οτι η Βουλή μπορεί ν'ασκήσει την αρμοδιότητα της δίωξης (μελών της Κυβερνησης)μεχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος".

Αρθρο που δεν δίστασε να αξιοποιήσει αυτός που εκλέχτηκε με σημαία την "διαφάνεια",την "εντιμότητα" και την "επανίδρυση του Κράτους"για να εξαγνίσει τους πάντες.Αθώοι για το Βατοπέδι,αθώοι για τη Ζήμενς,τη ΜΑΝ,τον Παυλίδη,τα ομόλογα,αθώοι για την δημοσιονομική εκτροπή...
Αλλά κατά τα άλλα θα κάνουν τις "επιλογές ευθύνης"και θα φορολογήσουν και τον αέρα που αναπνέουμε μετά τις ευρωεκλογές για να συνεχίσει να λειτουργεί περίπου ως έχει
το αδηφάγο γελοίο κράτος τους...Ούτε λόγος φυσικά για περιορισμό των σπαταλών τους,για απλοποίηση της ελληνικής γραφειοκρατίας που εκθρέφει μόνο διαφθορά,για περιορισμό στον αριθμό των χιλιάδων αντιπαραγωγικών δημοσίων υπαλλήλων,για λειτουργία με όρους Κρίσης και στο δικό τους modus operandi...
Ε ρε,ένοπλη εξέγερση που σας χρειάζεται...

9 σχόλια:

athinovio είπε...

με τα όπλα θα σκοτωθεί ο κοσμάκης κι αυτοί χαμπάρι δεν θα πάρουν. .

Locus Publicus είπε...

Tα πολιτικά τέκνα της γενέτειρας πέφτουν απο τον πολιτικό ουρανό σαν τουφεκισμένες μπεκάτσες. Ο πρώτος ήταν ο γνωστός τυπάκος με το αναψυκτήριο και τον περίφημο ανασφάλιστο Ινδό. Και τώρα κλείνουμε. Καλοκαίρι πλησιάζει, σου λένε, επανάσταση καλοκαίρι δεν κάνουνε, για διακοπές θα πάνε.

Φίλε Σκουέρ, ζούμε μεγάλες στιγμές.

Την καλημέρα μου.

squarelogic είπε...

athina
φυσικά δεν προτείνω να βγούμε στους δρόμους αλληλοστοχευόμενοι,αλλά οτι θα τους χρειαζόταν ένοπλη αντίσταση/αντίδραση στα μέτρα που έχουν αποφασίσει να μας φορέσουν-φυσικά μετά τις εκλογές!
Για όποιον δεν έχει καταλάβει δραματική Κρίση υπάρχει μόνο για το πόπολο.Για κείνους,υπάρχουν λεφτά για 4λιτρα "οικολογικά" Λέξους,για σουίτες 4500 ευρώ σε 4 seasons και κυρίως,για μιζες εκατομ.ευρώ,που φυσικά εχουν πληρωθεί από εμας ως υπεριμολογήσεις.

squarelogic είπε...

locus

πιο κυνική ομολογία παραδοχής αποτυχίας ή μάλλον συνενοχής δεν θα μπορούσε να υπάρξει απ τον Σεμνό και Ταπεινό...
Και το χειρότερο είναι οτι οι αντικαταστάτες τους είναι μια απ τα ίδια κι ακόμα χειρότεροι...

vasikos metoxos είπε...

Για όπλα δε ξέρω αλλά φούμο ομαδικό στις ευρωεκλογές θα το φάνε. Είναι κια τα μπάνια του λαού βλέπεις...

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτό δεν είναι ένα συνταγματικοφανές συνταγματικό πραξικόπημα, τότε τι είναι; Αλλά αυτή είναι πια η Τσούλα η "δημοκρατία": φτιαγμένη και ραμμένη πάνω στο ανύπαρχτο πολιτικά εκλογικό σώμα. Ποιος είναι σήμερα ο νεοέλλην ψηφοφόρος; Αυτός που, όταν ο κωστάκης τον φέρνει σε απόγνωση, παγαίνει στον γιωργάκη.Κι όταν ο γιωργάκης τον φέρνει σε απόγνωση, παγαίνει στον κωστάκη. Εκεί όπου η πλεμπάγια παθαίνει ονειρώξεις με τα λόττα, τις γιουροβίζιον και τα ποδόσφαιρα, εκεί που η καταρρακωμένη στον κυνισμό της τρισάθλιας κι απαστράπτουσας λέρας αισθητική ποιεί πολιτικά μέτρα και σταθμά, εκεί κι ο παράδεισος των κολασμένων της εξουσίας. Σιχασιά παντού.Η μεγαλύτερη, όμως, στην μιθριδατική εξοικείωση του κοσμάκη σε κάθε Χυδαίο.
Να πω "αγάντα";
Τι περιμένοντας μέσα σ' αυτό το σαλαμοποιημένο Όλον;
Μας μένουν μόνον οι κραυγές μας για να νοιώθουμε ζωντανοί.
Νίκος.

squarelogic είπε...

Δείτε κι εδώ την εκτίμηση του ΟΟΣΑ
για το ύψος της φορολογ.ε[ιβαρυνσης στην Ελλάδα(και με τι κοινωνικές παροχές...)
http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=43615

Βασικέ,δυστυχως ξέρεις καλά,οτι ο περιούσιος λαός,που τον ναρκώνουν με Γιουροβίζιον και Πετρούλες,θα πάει απλά απ την αγκαλιά του Κωστάκη στην αγκαλιά του Γιωργάκη,για να πέσει εντός καινούριας αγκαλιάς στον γκρεμό...

Τα έγραψε κι ο Νίκος πιο "πυκνά" ακριβως απο πάνω...

gatti είπε...

Για μένα, όποιος έχει τη δυνατότητα να φύγει από αυτή τη χώρα και να ζήσει στο εξωτερικό και δεν το κάνει είναι "εγκληματίας" απέναντι στον εαυτό του και τα παιδιά του.

Οσο για τους υπόλοιπους; Οταν εδώ και 30 χρόνια δέχονται να τους κυβερνούν εναλλάξ τρεις οικογένειες σ΄ αυτόν τον τόπο και να περνάνε όπως εύστοχα έγραψες από την αγκαλιά του Κωστάκη στην αγκαλιά του Γιωργάκη και τούμπαλιν, μάλλον δεν δικαιούνται να παραπονιούνται.

Αλλωστε αν κάποιος τολμήσει να δυσανασχετήσει για το γεγονός ότι η δική του ψήφος έχει την ίδια ακριβώς ισχύ με την ψήφο των λαμόγιων, των ρουσφετολόγων και των "απαίδευτων" θα κατηγορηθεί για ελιτισμό...

Εχουμε, βλέπεις, να προστατέψουμε και την "δημοκρατία"...

γ.κ. είπε...

κι΄ακόμα πιο πολύ ...μιας και δεν είναι ελληνικό προνόμιο η οικογενειοκρατία (βλέπε Μπους)
γεννιέται το φοβερό ερώτημα
"μήπως νοσεί η Αστική Δημοκρατία;"

φυσικά οι "νεόκοπες" αστικές δημοκρατίες, σαν την δική μας ας πούμε, περισσότερο γιατί δεν υπάρχει και θεσμικό πλαίσιο να συγκρατήσει τους Απατεώνες αλλά και οι άλλες, σαν την Αμερικάνικη είναι είδη "προς εξαγωγή και με το ζόρι;"

Μήπως μας χρησιμοποιούν;;
κρατώντας μας σε καταστολή με βαρβιτουρικά ονειρώξεων (μεγάλης ζωής) όπως σωστά αναφέρει το ποστ.


Τους σιχαίνομαι! κι΄ακόμα περισσότερο(γιατί αυτοί οι Απατεώνες την δουλειά τους κάνουν αποφασιστικά και με μέθοδο)
όσους απο μας εμπλέκονται στους μηχανισμούς τους με σκοπό να γίνουν....Καλύτεροι....τρομάρα μας!!!

καλημέρα σε όλους