Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2006

ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΝΙΚΗ

Μεγαλη μερα για τον ΠΑΟ η χτεσινη!

  • κερδος 1ο το προφανες!στο -2 η διαφορα,μια ισοπαλια μεχρι να ξαναβρουν τα ισα τους και τους φτασαμε
  • κερδος 2ο κα σημαντικοτερο.Πληρης ανατροπη σκηνικου!1 μηνα πριν ειμασταν μια κλινικα νεκρη ομαδα,χωρις προπονητη,χωρις καλη προετοιμασια,χωρις προοπτικη.Οι γαυροι ηταν καβαλα στο αλογο με +6β.,νικες παντα οσο χαλια και να επαιζαν και με τον αδιαμφισβητητο Σολιντ στιβαρα στο τιμονι.Τωρα ακριβως αντιθετα!ο Σολιντ τελει υπο ανοικτη αμφισβητηση απο τυπο,οπαδους και καποιους παικτες,ψαχνουν τους φταιχτες ποτε στην παλια φρουρα,ποτε σε νεους που δεν εχουν αποδωσει τα αναμενομενα και γενικως ειναι ενα βημα πριν αρχισουν να ξηλωνουν το συμπαν.Εμεις αντιθετα βρηκαμε προπονητη που εμπνεει,οι παικτες ως εκ τουτου παρουσιαζονται καθε φορα και καλυτεροι,και εχουμε και τον ηλικιακο μεσο ορο υπερ μας!Η μια ομαδα ερχεται,η αλλη φευγει...κι εστω κι ετσι οπως συναντηθηκαμε,νωρις στην ανοδικη μας πορεια ,δεν καταφεραν μεχρι το 90 να κανουν μια(1)ευκαιρια!στο 2ο γυρο,αν επικρατησουν ανθρωπινες συνθηκες και τιμια διαιτησια προβλεπω ξεβρακωμα!
  • κερδος 3ο. δεδομενου οτι ερχεται και το ματς στη Βαλενθια δεν βλεπω το Σολιντ να κανει Χριστουγεννα στην Ελλαδα.Σοβαρος προπονητης δυσκολα θαρθει τετοια εποχη,η ψυχωση του 10ου θα κανει τον Κοκκαλη να φερει καποιον Αναστοπουλο,Μιχο ή ακομα καλυτερα Αλεφαντο,οι νεοι λεγεωναριοι που δεν εχουν παιξει ακομα δεν προκειται να παιξουν,οι παλιοι τελειωνουν,οποτε...παει το σαραι...φτου κι απ την αρχη,με ποιους ομως?
  • κερδος 4ο..ΒΙΚΤΟΡ!!!Τι παικταρας ειναι αυτος!που και να πιασει ρυθμο δηλ.Και το οτι δινει το χερι στο διαιτητη που τον αποβαλλει δειχνει ηθος αναλογο με την ποιοτητα του συλλογου.Να τα βλεπει αυτα ο ψευτακος Αμανατιδης!
  • κερδος 5ο. Ομονοια μεταξυ των βαζελων,στηριξη του Μουνιοθ μεχρις εσχατων,εκτιμηση των παραλιγο απαξιωθεντων νεων παικτων.Αντε να μας αδειασει τη γωνια ο Μπισκαν,να συνεχισει τη φωτιση ο Τζιγγερ και να προσθεσει 2 γρηγορους και ποιοτικους μπακ-χαφ στα ακρα κι ενα γρηγορο χαφ στο στυλ του ΧΛΕΜΠ της Αρσεναλ!
  • ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΛΜΑ και να αφησουμε το ΘΡΗΝΟ χιλιομετρα πισω!τωρα ειναι η ωρα για την ΥΠΕΡΒΑΣΗ και οχι για τσιγγουνιες!
  • viva MUNOJ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: