Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2012

Στρατηγική της Έντασης?

Θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό το περιστατικό με την εμπρηστική βόμβα
που βρέθηκε στο Μετρό!Οχι μόνο γιατί ποτε δεν είχε ξαναστοχοποιηθεί
το Μετρό,όσο για την διαφαινόμενη επιδίωξη να υπάρξει μεγάλος αριθμός αθώων θυμάτων και κλίμα τρομοκρατίας σε μια εξαιρετικά ευαίσθητη περίοδο.
Αναρωτιέται κανείς ποιές οι επιδιώξεις ενός τέτοιου τυφλού χτυπήματος...
Μήπως η αναστολή των όποιων ελευθεριών έχουν απομείνει ακριβώς στο όνομα ενός "πολέμου έναντι της τρομοκρατίας" και φυσικά,η εύκολη δικαιολογία για αναβολή των εκλογών?
Οχι,οτι για αυτές το σκηνικό παραπλάνησης δεν στήνεται αριστοτεχνικά,με ευάριθμο πλήθος "ανεξάρτητων/διεγραμμένων" που θα κατέβουν ξεχωριστά με αντιμνημονιακή πλατφόρμα ,για να ενωθούν μετά "για τη σωτηρία της Πατρίδας" ψηφίζοντας τα ακριβώς αντίθετα...

14 σχόλια:

Unknown είπε...

Χωρίς να αποκλείεται εκ των προτέρων τίποτα μήπως είναι πιθανότερη η οφθαλμοφανής εξήγηση των ανεγκεφάλων;

squarelogic είπε...

Σε διαίτερα ευαίσθητες περιόδους,οπως η τωρινή,Χρίστο,τίποτε λίγότερο πιστευτό απ τα "οφθαλμοφανή"...
Εχει αποδειχτεί πολλές φορές(δες και το λινκ...)

thinks είπε...

Εγώ πάλι θα παρατηρήσω κάτι άλλο... πρόσεξε κανείς ότι η βόμβα ΒΡΗΘΗΚΕ πριν εκραγεί; από ποιόν βρέθηκε; πως; Γιατί, αν μου πει κανείς ότι έκανε η Αστυνομία την δουλειά της για πρώτη φορά στην ιστορία του πλανήτη Ελλάδα, τότε θα σηκώσω τα φρύδια μου!

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλογές Βίας και Νοθείας έχουν ήδη καταστρωθεί και τεθεί σε εφαρμογή. Απ' την ΕΡΕ στον παπαδήμο το Σύστημα έχει εξελιχθεί. Τότε ήταν οι γκοτζαμάνηδες, τώρα τα τηλεοπτικά φερέφωνα. Ένας ο Στόχος: η Τρομοκρατία (με την σκούφια της δημοκρατίας). Απ' τον πιουριφόι ώς τους ούνους επιστάτες των εφορειών και τον Βησιγότθο υφυπουργό Ελλάδος, έχει δουλέψει η Ιστορία διδάσκοντας το Σύστημα (κόβοντας στον τόπο, λόγω ανεπαρκούς φοιτήσεως ή ως μηδέποτε διδαχθέντας εκείνους που πέσανε απ' τις υλικές σφαίρες του Συστήματος , δες το Μνημείο πίσω απ' το "Σωτηρία"). ΟΛΑ τα όπλα παίζουν στην περίπτωσή μας, ακόμα κι ένας πόλεμος. Νομίζει κανείς ότι οι "κουτόφραγκοι" με τις εδώ μαριονέττες τους κάνουν ό,τι κάνουν για να μας αφήσουν τα περιθώρια χρήσεως ή εφαρμογής της "δημοκρατίας"; Η "ανάγκη εκσυγχρονισμού" του Συντάγματος κατά παρεγγελιά των αφεντικών πέρασε στα κουφά, την επαύριο εκείνης της Κυριακής της Παραδόσεως.

Ν.

squarelogic είπε...

Thinks,

κι εγώ το σκέφτηκα αυτό!Είπα οτι είτε ο μηχανοδηγός τυχαία τους χάλασε τη "δουλειά",είτε κάποιοι πιο "φωτισμένοι" μηχανορράφοι προσπάθησαν να επιτύχουν ισοδύναμο αποτέλεσμα χωρίς θύματα.Θα δείξει σύντομα...

squarelogic είπε...

Σωστός Ν!
Επίπεδο Α, προπαγάνδα ΜΜΕ...
Επίπεδο ,τρομοκρατικό δίλημμα:ή "υπεύθυνη κυβέρνηση"(=ΠΑΣΟΚ/ΝΔ) ή χρεωκοπία
Επίπεδο Γ,σύγχυση τοπίου μέσα απ τους διάφορους διαφοροποιούμενους πολιτικάντηδες,που μετά την "απομάκρυνση εκ του ταμειου" θα πράξουν ότι τους διατάξουν τα πραγματικά τους αφεντικα΄.
Επίπεδο Δ,"έκτακτες καταστάσεις",στρατιωτικός Νόμος κλπ.

γ.κ. είπε...

Είναι πολύ ύποπτο το περιστατικό.
απ΄την άλλη οι Ψυχικά ανισόρροποι Επαναστάτες του Κώλου δεν εξαφανίζονται ποτέ....βλέπε μακελειό στην Νορβηγία ...κ προχθές μακελειό στην Νιγηρία (για θρησκευτικά αντίποινα αυτή την φορά0...


τεταμένη περίοδος!!....

αθεόφοβος είπε...

Οι περιπτώσεις προβοκάτσιας πάντα πετυχαίνουν γιατί γίνονται από επαγγελματίες.
Εδώ η εικόνα μοιάζει να έχει γίνει από κάποιους από τους πολλούς πλέον ηλίθιους "επαναστάτες" του κώλου.

elenpavl είπε...

Οι μέρες που διανύουμε θυμίζουν στους παλαιότερους ημέρες 1965-1967. Αν ο στρατός δεν ήταν στο χάλι που είναι θα μπορούσε κάποιος να ανησυχήσει..Από την άλλη οι εκλογές στην παρούσα φάση , με τα πρόσωπα και της συνθήκες που επικρατούν, δεν φαίνεται να βοηθήσουν αλλά μάλλον θα αποδιοργανώσουν τα πράγματα. Νομίζω..

Νεαρός είπε...

Για τα "οφθαλμοφανή" πρέπει να αποφανθεί οφθαλμίατρος.

Εγώ πάντως επειδή βλέπω ακόμη καλά, "τα μάτια μου" μου είπαν εκλογές 6 ή 13 Μαίου.

Επίσης βλέπω και τα τηλεφωνήματα που μου γίνονται, συνήθως την επόμενη ημέρα, αλλά τα ωράριά μου, ακόμη και τα Σ/Κ είναι 5 το πρωϊ με 11 το βράδυ, οπότε δεν προλαβαίνω και ενδιάμεσα κοιμάμαι.

squarelogic είπε...

Νεαρέ,
άσε τα ωράρια και πρόσεχε τα...ωάρια!

Ανώνυμος είπε...

Αθεόφοβε,
ή απο πεφωτισμένους που θέλαν το ίδιο αποτέλεσμα ή να προειδοποιήσουν,προς το παρόν δίχως μακελειό...

squarelogic είπε...

Ψουξ,
σωστά...

Ελένη,
ναι,πρέπει να θυμίζουν τέτοιες εποχές.Αλλά δες και εδώ κάτι ομοιότητες...
http://vgaloupis.blogspot.com/2012/03/blog-post_4357.html

squarelogic είπε...

Να που και εκ των έσω έχουν την ίδια άποψη...Το δημοσίευμα του γνωστού "αστυν.συντάκτη" Λαμπρόπουλου(διάβαζε,εκπροσώπου Τύπου της ΓΑΔΑ)του ΔΟΛιου Βήματος,το έχασα...
http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2012/03/blog-post_5155.html