Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2011

Αυτή κι αν είναι προσφορά...

Άλλη μια καταπληκτική,εξαιρετικά επίκαιρη προσφορά απ τη GROUPON,την εταιρεία που φιλοδοξεί να κάνει τον βαθύ υποκλυσμό,μόδα...
Μετά τις μεταφορές περνάμε στην κυριολεξία...

ΥΓ. πάντως βρέθηκαν ήδη 54 αγοραστές!!!φαίνεται δεν τους αρκεί ο Μπένυ...

5 σχόλια:

αθεόφοβος είπε...

Για όσους βλέποντας τον Μπένυ να εξαγγέλλει μέτρα τους έρχεται να ρίξουν ένα γερό χέσιμο, αλλά δεν μπορούν, η εταιρεία αυτή πραγματοποιεί πάραυτα την επιθυμία τους!

Λωτοφάγος είπε...

Έχει δίκιο ο Αθεόφοβος.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τους παρεξήγησες, αγαπητέ μου Squarelogic.
Η καλή λειτουργία του εντέρου είναι το άπαν στις μερες μας!

squarelogic είπε...

Αθεόφοβε,
οι φήμες οτι τα κουπόνια έχουν αγοραστεί απ το Υπουργείο Οικ/κων για να διανεμηθούν σε ισάρισθμους φορολογούμενους για...προετομασία,δεν είναι δυνατόν να επαληθευτούν...

squarelogic είπε...

Λωτοφάγε δεν τους παρεξήγησα...
Εχει ενδιαφέρον όμως να αναλογιστεί κανείς το πιθανό προφίλ των 54 αγοραστών τέτοιες εποχές...Η φαντασία μπορεί να καλπάσει!

thinks είπε...

Αν ο άνθρωπος δεν είχε παχύ έντερο, θα έπρεπε να το εφεύρει μόνο και μόνο για να μπορέσει να υπάρξει το κείμενο στη διαφήμιση της προσφοράς του GROUPON!

Δεν πίστευα ότι τέτοιο κείμενο ήταν δυνατόν να γραφτεί! Και ήμουνα 20 χρόνια στη διαφήμιση και μάρκετινγκ!

Αλλά, ας μιλήσουμε εκ των έσω, που λέει και το κείμενο. Όποιος δεν έχει τα 59 Ευρώ να δώσει, μπορεί να πάρει το τηλέφωνο του ντους, ένα βαζάκι βαζελίνη... και να φέρει και την τηλεόραση στο μπάνιο την ώρα των ειδήσεων.

Στο τέλος της τρίτης παραγράφου πληροφορούμαι μάλιστα ότι η διαδικασία μας προετοιμάζει για τις επισκέψεις τις εφορίας όταν θα ψάχνουνε μη μας έχει μείνει δεκάρα κρυμμένη πουθενά.

Για τους προχωρημένους, που μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος του κειμένου, να πάρουν μαζί τους στο μπάνιο και το μαξιλαράκι με τις βελόνες και τις καρφίτσες από το κουτάκι με τα σύνεργα ραπτικής της γιαγιάς.