Πέμπτη, Νοεμβρίου 03, 2011

Ξεβράκωτος στα Αγγούρια...


Στα χαρτιά-ειδικά όταν παίζεις με παίκτες πολύ πιο έμπειρους και δυνατούς από σένα-μπλοφάρεις ΜΟΝΟ όταν η τσέπη σου μπορεί να το αντέξει ΚΑΙ έχεις δυνατότητα να πατσίσεις.Δεν μπλοφάρεις ποτέ(παρά μόνο από απελπισία) όταν η τσέπη σου είναι άδεια και εκτός από ξεβράκωτος κινδυνεύεις να βρεθείς και..τσιμεντωμένος!
Ο ανεύθυνος Ραν Ταν Πλαν που ενα 43% του ελλ.λαού εξέλεξε ηλιθίως για πρωθυπουργό να διαχειριστεί τη μεγαλυτερη μεταπολεμική κρίση,
όχι μόνο έπαιξε το μέλλον της χώρας σε μια άκαιρη μπλόφα χωρίς ελπίδα,όχι μόνο εξοργισε
στο έπακρο αυτούς απ τους οποίους (καλώς ή κακώς) κρεμόμαστε,αλλά κατακρήμνισε για πολλά χρόνια το όποιο κύρος είχε απομείνει στην χώρα και τον Ελληνα,καίγοντας ταυτόχρονα και την όποια δυνατότητα διαπραγματευτικής αντίστασης θα μπορούσαν να προβάλλουν επόμενες κυβερνήσεις απέναντι στις λεόντειες απαιτήσεις των δανειστών.
Και μετά απ όλα αυτά,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να παραιτηθεί αυτοβούλως,αυτός που απ τις Κάννες θα έπρεπε να παει απευθείας στο Γουδή!!! Και υπερθεματίζει μάλιστα στην αλλαγή του διλήμματος που έθεσε,απο "ναι ή όχι στη νέα δανειακή σύμβαση" σε "Ευρώ ή δραχμή" ή ακόμα χειρότερα ¨" ναι σε όλους τους όρους που θα σας βάλουμε ή ΕΞΩ απ την ΕΕ"(κι όχι μόνο απ την Ευρωζώνη)!
Τελειώστε τον ΤΩΡΑ,ο άνθρωπος είναι ανισόρροπα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!
(Αν και πολύ σύντομα θα ασχοληθεί ο ελλην.λαός μαζί του...)

10 σχόλια:

thinks είπε...

"ενα 43% του ελλ.λαού εξέλεξε ηλιθίως για πρωθυπουργό να διαχειριστεί τη μεγαλυτερη μεταπολεμική κρίση"

Αναρωτιέμαι, τον εξέλεξαν,
- Για να μην ψηφήσουν τον Καραμανλή (αρνητική ψήφος)
- Γιατί δεν κατάλαβαν ότι υπήρχε κρίση (αμόρφωτη ψήφος)
- Πίστεψαν ότι λεφτά υπάρχουν (ηλίθια ψήφος)
- Όλα τα παραπάνω (Φελίνι: "Και το πλοίο έπλεε" ψήφος)

Τελειώσαμε τώρα λες με την δυναστεία των Παπανδρεήνων;

hroni είπε...

Μέχρι και πριν κανά χρόνο υπήρχαν βάσιμες ελπίδες σωτηρίας, για κάποιο διάστημα μετά benefit of the doubt, αλλά οι τύποι όχι μόνο δεν έχουν ιδέα αλλά δεν μαθαίνουν καν από τα λάθη τους και δη την προηγούμενη μπλόφα του, ο θεός να τον κάνει, Βενιζέλο. Νομίζουν ότι παίζουν πρέφα αλλά οι Γαλλογερμανοί παίζουν το πιο δύσκολο μπουρλότο.
Ξεσκέπασε πάντως την ανεύθυνη αμφισβήτηση και διεκδίκηση της κάθε συντεχνίας κατά των πάντων. Όσον αφορά την αντιπολίτευση αλλά και την διαφωνούσα συμπολίτευση όχι μπλόφα σε παίχνιο τριών, ούτε μπίριμπα δεν κατέχουν και για Γουδή δεν συμφωνώ αφού προτιμώ το πιο κομψό Γουδί.
Thinks, η πλειοψηφεία του 43% πιστεύει και τα τρία, περίμενε και 4 χρόνια για να κάνει δουλειές διαμορφώνοντας την αρνητική-αμόρφωτη-ηλίθια-ρουσφετολαμογιά ψήφο οπότε δεν είναι πιά καράβι του Φελίνι αλλά Φιτζακαράλντο του Χέρτζοκ. Μου θυμίζουν Μεξικό την επόμενη δημοτικών εκλογών που σηκώνουν καρέκλες, τηλέφωνα και κάδρα γα το σπίτι για να έχουν κάπου να κάτσουν όταν επιστρέψουν σε 5 χρόνια.

squarelogic είπε...

thinks,
και γω ψηφίζω "τα παντα όλα"τα παραπάνω με τη διευκρίνηση στο ότι νόμιζαν οτι "τα λεφτά που υπήρχαν" ήταν των Αλλων...
Οσο για τη δυναστεία,δεν ξέρω,σε ένα 25% των ελλήνων το όνομα είναι γραμμένο στο DNA τους σαν καοήθης μετάλλαξη.
Κανονικά θα έπρεπε αύριο να γράψουν το όνομα της οικογένειας σε όστρακα,σαν την παλιά καλή συνήθεια των αρχαίων Αθηναίων.

squarelogic είπε...

hroni συμφωνώ.Απο επιστημονικό ενδιαφέρον θα ήθελα να ατένιζα το Μυαλό του Γιώργου:απέραντα δαιδαλώδη λιβάδια που θα καταλήγουν πάντα στο ίδιο τοπίο ή τεράστιες άνυδρες εκτάσεις με mirages?

Meropi είπε...

Έχω μείνει κι εγώ άναυδη με τις φαεινές ιδέες του ΓΑΠ. Και όσο σκέφτομαι και ποιος μας περιμένει στη γωνία, για να γίνει νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, μου ρχεται να κάνω χαρακίρι.

squarelogic είπε...

Meropi εχει και χειρότερα...
Και μεθαυριανός πρωθυπουργός ο Μπένυ...

squarelogic είπε...

Απίστευτο σχόλιο από Aiolos:
"Και γα@#ω της μερες η σημερινη.ξυπνησαμε με πρωθυπουργο τον Γαπ πηγαμε στον μπενυ μετα για να συμφωνησει ο αντωνης το ριξαμε στο σημιτη και μετα στον προβοπουλο και κλεισαμε τη μερα μας με τον ΓΑΠ ξανα στο σβερκο μας...
Νομιζω πλεον οτι την 6η δοση θα τη φαμε στους ψυχιατρους..."

Univers είπε...

Αυτός ο ΓΑΠ είναι σαν το λεκέ που δε βγαίνει: το βγάζεις το λερωμένο ρούχο, το πλένεις, το απλώνεις, το στεγνώνεις και όταν παίρνεις το βράδυ να το σιδερώσεις ο λεκές είναι πάντα εκεί...

Λωτοφάγος είπε...

Έλεγα κάτι να σχολιάσω, φίλε μου, αλλά το σχόλιο του Univers με κάλυψε πλήρως!
Ο ΓΑΠ είναι ο κατάλληλος βλάκας στην κατάλληλη θέση. Ποιος άλλος θα δεχόταν να τα κάνει όλα αυτά; Μόνο κάποιος που είναι ανίκανος να τα καταλάβει! Και, κυρίως, χωρίς να θίγεται από τον εξευτελισμό.

hroni είπε...

Κρυφτείτε στην ντουλάπα αν ακούσετε το κουδούνι. Ψάχνουν για πρωθυπουργό από σπίτι σε σπίτι. O Αντωνάκης που ψοφάει να κυβερνήσει θέλει να συμμετέχει στο ελάχιστο στη νέα κυβέρνηση και μαζί με τον Γιωργάκη παγιδεύουν την χωρίς υποστήριξη κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας σε μια 100ήμερη προεκλογική περίοδο.