Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2011

Life after CCC rating...

Μια μόλις μέρα πριν το Eurogroup,οπως προδίκαζαν οι μέχρι τώρα κινήσεις τους,τα πιόνια εμπροσθοφυλακής των κερδοσκόπων,οι "Οίκοι Ανοχής",pardon,"Aξιολόγησης" ήθελα να πω,
ξαναχτύπησαν υποβαθμίζοντας και πάλι την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας στην χαμηλότερη βαθμίδα παγκοσμίως,σε CCC...

Και μετά τι?

Μετά έρχεται η βαθμίδα DDD:
Den
Dino
Draxmi!

(με μια Ελληνική Κυβέρνηση,εννοείται...)

14 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Και φυσικά, το τελευταίο στάδιο,
ΕΕΕ: Εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Και ημείς άδωμεν...

celin είπε...

DDD...αυτη ειναι βαθμιδα!
Ελληνικη κυβερνηση με Παπανδρεου η Σαμαρα, ειναι λιγο δυσκολο να υπαρξει. Κοιταζοντας τις κυβερνησεις απο το 81 και μετα, το μονο που βλεπεις ειναι ειτε πρακτορες των αμερικανικων συμφεροντων(με μια εσανς απο Γερμανια)
ειτε ανικανους κ αχρηστοκλεφτες.

Squre, για να δουμε τι θα γινει και με το μεσοπροθεσμο, αραγε θα υπαρξει κανας μη δωσιλογος απο βουλευτες του πασοκ;
Για να δουμε και τους Ντοροκουβεληδες, οπως και τις Ελσες Παπαδημητριου της ΝΔ..

γ.κ. είπε...

...μετά και το ΕΕΕ του λωτοφάγου θα προσπαθήσω να βρω το ΦΦΦ....
:-)
Φόβος Φέσι Φόρος

υ.γ.
και μέσα σε τέτοια πίεση θέλουν να πουλήσουν και τα Νερά .....

καλά το γμμν το τηλέφωνο αλλά και τα Νερά......

squarelogic είπε...

Λωτοφάγε,
και να μας πετάξουν ΕΕΕ,ακολουθούν Πορτογαλίες,Ιρλανδίες,Ισπανίες...
Κάπου εκεί τους πιάνει σύγκρυο...

Σελίν,
παρεξήγησες φίλε μου...
η Ελσα εννούσε οτι θα το ψηφίσει "για την Ελλάδα,ρε γαμώτο" άσχετα απ την επίσημη γραμμή Αντώνη.Εξαρταται βεβαίως τι ορίζεις ως "Ελλάδα"...Καλα για την ντόρα,διαβασμένο παιδί είσαι,δεν πιστεύω οτι τρέφεις αυταπάτες...
ΥΓ.Για το Μεσοπρόθεσμο όφειλα μια ανάρτηση αλλά δεν προέκυπταν ταυτόχρονα χρόνος και διάθεση...
Είναι όμως μια ανέλπιδα Αλητεία και ως τέτοια ΔΕΝ πρέπει να γίνει δεκτή.Επιφυλάσσομαι...

Ψουξ,
τα Νερά δεν πρέπει να δοθούν με ΤΙΠΟΤΕ! Σε 6 μήνες θα τα πληρώνουμε διπλά,κι όλα αυτά για 400 ψωροεκατομ.Περισσότερα έχουν φάει μερικοί-μερικοί(έτσι δεν έιναι Ακη?)
Μια μορφή Αντίστασης εφόσον ψηφιστεί, θα ήταν κανείς να μην πληρώσει την έκτακτη εισφορά,με πλήρη υποστήριξη όποιου πάνε να πειράξουν.

hroni είπε...

Ρε πατριώτη χώσε τη μούρη σου σε ένα νταμπλ D και μη χαλιέσαι με τα χρέη.

thinks είπε...

Συνήθως, μετά από υποβάθμιση κατόπιν υποβαθμίσεως, φτάνει ο δανειζόμενος στο τελευταίο σκαλοπάτι υποβάθμισης, μετά δηλώνεται χρεοκοπία, το δικαστήριο μοιράζει κάμποσα από τα ενέχυρά του, ή, αν δεν έχει υπογεγραμμένα ενέχυρα κάποια περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού του, στους δανειστές οι οποίοι ούτως ή άλλως χάνουνε, μετά ο χρεοκοπημένος αρχίζει με καθαρό πίνακα από την αρχή, σιγά-σιφά του δίνουν καμιά πιστωτική κάρτα να αρχίζει να χτίζει βαθμολογία φερεγγυότητας από το μηδέν, και μερικά χρόνια αργότερα, περασμένα ξεχασμένα και φτου απ' την αρχή.

Πιστεύω δε ότι το σχόλιο του Hroni, πάνω από τούτο το δικό μου, ακέραια και ακριβώς, και με θαυμαστή λιτότητα έκφρασης αλλά πλούτο νοήματος, εικονογραφεί τους λόγους οι οποίοι έχτισαν την κατάσταση που περιγράφει η ανάρτησή σου. Πράγματι, είτε A, B, C, D, DD... εκεί φαίνεται ότι βρίσκεται χωμένη η μούρη πολλών Ελλήνων... γιατί όχι.

teleytaios είπε...

Μπράβο, μπράβο. Κι εγώ που νόμιζα ότι τελείωσαν τα ωραία...
Ο πάτος δεν ήρθε ακόμα ρε παιδιά;
Έχουμε κι άλλο δρόμο;

Ενημερώστε με, πείτε μου ότι υπάρχουν κι άλλες βαθμίδες, να παίρνω θάρρος ο καψερός τώρα που πέφτω από την ταράτσα χωρίς να ξέρω πόσοι όροφοι είναι από κάτω... Δώστε μου θάρρος ότι υπάρχουν κι άλλες βαθμίδες...

vasikos metoxos είπε...

Μετά το σημερινό καρναβάλι, δε πρέπει να υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί ότι η κυβέρνηση των πουλημένων πρακτόρων έχει βάλει στόχο την ολοκλήρωση της ληστείας με κάθε κόστος.

Ο ΓΑΠ αποδυκνείεται άξιος συνεχιστής της παράδοσης των παπατζήδων. Είναι το γονίδιο της πολιτικής απάτης.

Το μήνυμα του κόσμου είναι σαφές: Άρνηση του χρέους ΤΩΡΑ. Καλλίτερα νεκροί παρά ταπεινωμένοι.

Ότι βιώνουμε είναι οι τελευταίοι σπασμοί του ετοιμοθάνατου πολιτικού σκηνικού της μεταπολίτευσης.

squarelogic είπε...

Βασικέ,

πήρε το μάτι μου τον Π.Καψή στη Στάη
(τ'αποφεύγω αυτά τα ανθυγιεινά,αλλά σήμερα..ενέδωσα στιγμιαία) να λέει κάτι σαν
"η απόλυτη προτεραιότητα είναι πως θα πάρουμε την δόση.Τα άλλα είναι δευτερεύσουσας σημασίας"

Και τι θα πεις ρε ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ πριν την 6η δόση όταν θα έχετε ξεπουλήσει το σύμπαν τσάμπα και θάχετε ληστέψει και τις τελευταίες οικονομίες του κόσμου?

Αντιγράφω το άψογο στυλ του old boy
"Όχι, λοιπόν. Τα φαινόμενα καμιά φορά δεν απατούν και πράγματι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυτό ακριβώς που πάντα έδειχνε: ένας υπερήρωας της πολιτικής ανικανότητας.
Ο άνθρωπος από απόψε πέρασε στη σφαίρα του μύθου. Κυβερνά όπως κάνει τον πρόεδρο ο Καρατζαφέρης: ό,τι μαλακία του έρχεται στο νου την ανακοινώνει την επόμενη στιγμή, για να την πάρει πίσω την μεθεπόμενη. Κυβερνά σκεπτόμενος φωναχτά. Κυβερνά σε ένα ασταμάτητο ό,τι να 'ναι. Είναι γελοίος ως εκεί που δεν παίρνει και επικίνδυνος ως εκεί που δεν παίρνει. Δεν σώζει την πατρίδα του, διαλύει την πατρίδα του."

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ!
(ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ).

Ανώνυμος είπε...

@hroni: μη ψήνεστε αγαπητέ ότι χαλιέται. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει, φτιάχνεται ο λαοπλάνος square και αυτού του τύπου οι αναρτήσεις είναι για να εκμεταλλευτεί τη λαϊκή οργή εν' όψει της υπουργοποίησής του. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχθηκε πρόταση από τον Πρωθυπουργό να αναλάβει υπουργείο και παίχθηκε σκληρό πόκερ μέχρι αργά το βράδυ χθες λόγω των υπερβολικών του απαιτήσεων οι οποίες είχαν να κάνουν με πολλά double Ds. Άλλωστε είναι γνωστές οι σχέσεις του square με τον αμερικάνικο παράγοντα του West Coast.

hroni είπε...

Χαχαχα, προδώθηκες Ανώνυμε και αφού ξέρω τι ξέρεις ότι ξέρω αλλά και ξέρω τι ξέρεις δεν χρειάζεται καν να σου δώσω την διεύθυνση του τετράγωνου να του σερβίρεις πρόβιο πριν την υπουργοποίηση. Δεν ξέρω αν θα κατέλθει στο ταρμάκ του Ελληνικού όπως οι σωτήρες της μεταπολίτευσης για να σώσει την πατρίδα ή αν θα κατέβει την Πανεπιστημίου με γαϊδουράκι να σώσει την οικουμένη, είδωμεν τι θα ποιήσει κατά το θέλημα αυτού. Πάω τώρα να χωθώ στα νταμπλ D της μαντάμ και θα της πω να με λούζει με κωλοκοτροναίους και μπουμπουλίνες γιά έξτρα γουάου. Φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

@hroni: κακοήθειες αγαπητέ, me show you good time, folty dollal