Σάββατο, Μαρτίου 28, 2009

Εξισωθείτε μας έλεγαν...


Αντε κορίτσια,με τις υγείες σας...Γίνατε επιτέλους... Ευρωπαίες!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ισοτιμία είναι πρώτα κοινωνική και μετά νομική κατάκτηση. Είναι γεγονός ότι τα τελευταία 20 χρόνια οι Ελληνίδες ωρίμασαν περισσότερο από τους άρρενες συνομηλίκους τους. Ίσως μάλιστα σε κάποια θέματα να προχώρησαν και πιο πολύ από τους θεσμούς και τις νοοτροπίες. Κάποτε θέλουν μάλιστα και να παραβλέπουν τις ιδιαιτερότητες του φύλου τους σε μια κοινωνία που είχε για δεκαετίες τις είχε σε πολύ συγκεκριμένη θέση. Αποφάσεις σαν αυτή του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου ίσως βοηθήσουν να αντιληφθούμε όλοι μαζί ότι η πίτα δεν είναι μόνο για να τη βλέπουμε και ο σκύλος για να έχει τη δύναμη να γαβγίσει πρέπει να είναι χορτάτος.
ΑΛΚΜΑΝ

αθεόφοβος είπε...

H εξίσωση ανδρών-γυναικών ήταν μια μεγάλη επιτυχία του επαναστατικού κινήματος ξεπατωμένων ανδρών «να δουλέψουν και αυτές»
Άντε και για τον άλλο μεγάλο στόχο του κινήματος, «στρατέψτε τις» !!

squarelogic είπε...

ΑΛΚΜΑΝ

Μάλλον δεν αντιλαμβάνομαι ποιός είναι "ο σκύλος που για να γαβγίσει πρέπει να είναι χορτάτος'.Αν θες,διευκρινίζεις...

ΑΘΕΟΦΟΒΕ,
έτσι ακριβώς...Προσωπικά δε με χαλάει καθόλου η εξίσωση.Απ τη στιγμή που υπάρχουν και λειτουργούν οι προβλέψεις προστασίας μητρότητας όταν πράγματι χρειάζονται βοήθεια οι οικογένειες,η πρόωρη συνταξιοδότηση των γυναικών που τα παιδιά τους είναι πλέον σε ηλικία φοίτησης,είναι αναίτια και καταφανώς άδικη.

athinovio είπε...

και πολύ καλά έγινε.
συμφωνώ με το άρθρο του universe

http://expanding-universe.blogspot.com/2009/03/blog-post_27.html

Locus Publicus είπε...

Ευρωπαική Ενωση δεν είναι δηλαδή μόνον τα κοινοτικά πακέτα και οι πυραμυδωτές λωβιτούρες της αρπαχτής; Υπάρχουν και υποχρεώσεις; Ουαί τοις ηττημένοις... Ας διατηρήσουμε και λίγο χιούμορ βέβαια. Εδώ ο κυρία Φάνη πάσχισε τόσο να λύσει το Ασφαλιστικό μας.

Φίλε Square, προσωπικά το έχω δεί το έργο και ξέρω το τέλος. Δυστυχώς όμως πολλοί συμπατριώτες βρίσκονται ακόμα υπο ισχυρήν δόσην λαϊκιστικού αναισθητικού. Τις ευχές μου.

Ανώνυμος είπε...

Πίτα είναι οι συνέπειες της συμμετοχής στην ΕΕ και "σκύλος" όλοι οι "θιγόμενοι" (που γαβγίζουν και χορταίνουν εξ επαγγέλματος).
Μακάρι να προσαρμοζόταν και σε άλλα θέματα οι νόμοι μας με τους Ευρωπαϊκούς.......
ΑΛΚΜΑΝ