Πέμπτη, Φεβρουαρίου 19, 2009

Η ατάκα της αξιοπιστίας...


"είμαι ο Δημήτρης και μόλις ολοκλήρωσα το έργο μου"


Η αναμενόμενη δήλωση απ τον αγαπημένο του blog Δημ.(Πινόκιο) Αβραμόπουλο για να δικαιολογήσει τις αλλαγές στις αμοιβές των Νοσοκ.Γιατρών σε σχέση με την συλλογ.Σύμβαση που είχε υπογράψει την 1η Δεκ.2008: "Όταν υπογράφαμε την Σ.Σ.Ε, η οικονομική κρίση δεν είχε φθάσει σ' αυτό το σημείο»

Μετά απο αυτό φταίω εγώ να πάω αύριο πρωί-πρωί και ν'αποσύρω τις όποιες καταθέσεις μου από "τα ισχυρά τραπεζικά μας ιδρύματα"?Διότι προφανώς πριν να πτωχεύσουμε "η οικονομική κρίση δεν θα είχε φθάσει σ'αυτό το σημείο"...Ξαφνικά θα συμβεί...

4 σχόλια:

squarelogic είπε...

Ζητώντας συγγνώμη για την μικρή μου εμμονή,αλλά με "βιδώνει" να με περνάνε για ηλίθιο...

Και μια διευκρίνιση: το θέμα δεν αφορά την τσέπη μου.ΔΕΝ είμαι νοσοκομειακός γιατρός.Απλά είναι στοιχειώδες θέμα η τήρηση των ενυπόγραφων δεσμεύσεων των Υπουργών,
και εξοργιστικό και ενδεικτικό πλήρους αναξιοπιστίας το να επικαλείται κανείς "αλλαγή των συνθηκών" μέσα σε ενα μήνα!
Και στην συγκυρία που ζούμε το να εμπνέει μια Κυβέρνηση αξιοπιστία είναι η διαφορά ανάμεσα στην επιβίωση και την αυτοεκπληρούμενη προφητεία της καταστροφής.

Locus Publicus είπε...

Τί συγγνώμη, παρακαλώ, με την άδειά μας. Αυτό το υπέροχο χαβαλόδραμα που βιώνουμε με κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενους, την απόλυτη αναξιοπιστία που τόσο ανάγλυφα αναφέρεις, εν μέσω τηλεπαραθύρων, ζουγλιστών, Σταλινοφρονούντων, σεχτεριστών και άλλων φιλοσοφούντων μηδενιστών, μάλλον θα σταματήσει κάποτε, όταν μέσα απο ένα ακόμα κύμα αναπροσαρμογής, και με τη χώρα σε αυστηρότατατη δημοσιονομική επιτήρηση (και με τις παροχές τερματισμένες), κάποιος άλλος μελλοντικός Καταλλήλότερος, ανακράξει και πάλι, το ιστορικό μας "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν".

Οσο για τις όποιες καταθέσεις, που να τις πάς φίλε μου. Αν σου εξιστορήσω τις προσωπικές μου οικονομικές "επιτυχίες" του τελευταίου χρόνου, θα ανακράξεις εγκώμιον μέγα.

Ζούμε μεγάλες στιγμές.

Ο άλλος είπε...

Απ το να αποσύρεις τις καταθέσεις σου ή τα ποστ για τον Μεγαλειότατο Μποτοξοπεριποιημένο Δημήτρη , προτιμώ το πρώτο

Unknown είπε...

"Απλά είναι στοιχειώδες θέμα η τήρηση των ενυπόγραφων δεσμεύσεων των Υπουργών"
Δηλαδή των προφορικών δεσμεύσεων των πολιτικών από μπαλκόνια, οθόνες κλπ επιτρέπεται;
Αν ναι τότε προφανώς για τον λόγο αυτό ο γνωστός μακαρίτης Συμ/φος των μπαλκονιών έγραψε το συμβόλαιο με τον λαό εκει που δεν πιάνει μελάνη!!